Den bedste protein shakes til at lave Lean Muscle

April 8
Den bedste protein shakes til at lave Lean Muscle

Protein kosttilskud er alle effektive til at hjælpe dig med at opbygge muskler, når de indtages som anvist af fabrikanten og efter godkendelse af din læge. nogle typer af protein, kan imidlertid være mere effektive til at hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmassen i forhold til andre. En vigtig faktor i at bestemme, hvor effektiv en protein shake kan være er at se på sin biologiske værdi. Det BV af et protein er et mål for, hvor godt det optages og udnyttes én gang inde i din krop. Valleprotein tilbyder den højeste biologiske værdi af enhver protein.

typer

Tre hovedtyper af valle protein kosttilskud er på markedet, i henhold til McKinley Health Center ligger på The University of Illinois. Valleproteinkoncentrater er den billigste og mest populære valg, og disse indeholder alt fra 29 procent til 89 procent protein. Valleproteinisolater indeholder 90 procent eller mere protein efter vægt, hvilket gør en mere ren form af valleprotein. Hydrolysater er en delvist hydrolyseret form for valle, der er den mest let fordøjeligt af din krop, men også den dyreste form for valle.

Biologisk Value

Ikke alle valle protein formler er skabt lige, i hvert fald når det kommer til sin BV score. BV valleprotein koncentrater kan være så høj som 104, ifølge Bodybuilding.com. Valleproteinisolater dog kan have en maksimal BV 157. Det betyder valleproteinisolat formler kan være den mest effektive valg, når de forsøger at opbygge lean muskel. Sammenlign disse tal til max BV af kød, mælk og æg ved 80, 91 og 100, henholdsvis. Soja, casein og andre protein pulver ikke har en BV på over 100.

Leucin

Leucin er en essentiel aminosyre, der findes i valleprotein. Det er i en klasse af aminosyrer er kendt som gren-kæde aminosyrer, som er afgørende for muskel-building proces. McKinley Health Center siger leucin har vist sig at hjælpe med at bevare muskelmassen, mens på samme tid at fremme fedt tab. Resultatet er en slankere, mere muskuløs krop. Valleprotein indeholder mere leucin end soja, æg og mælkeproteiner.

Beløb

Bruger for meget valleprotein kan føre til vægtøgning. McKinley Health Center foreslår at have 20 g til 25 g valle protein shakes om dagen. Du kan opdele dette beløb op i to eller tre adskilte shakes, hvis det ønskes, såsom en om morgenen og en efter din træning. Faktisk kan dette være den mest ønskelige måde at gå, ifølge Helen Kollias, Ph.D. som er ekspert i muskelfylde. Hun hedder det menneskelige legeme kan kun behandle 15 g valleprotein på én gang, så to 10-til-15 g valleprotein shakes om dagen kan være det ideelle regime. Kontakt din læge for at være sikker valleprotein er det rigtige for dig.