De bedste protein kost

June 10

Forbrugende et højt proteinindhold kost samtidig reducere kulhydrater kan føre til hurtigt vægttab. En stor fordel ved denne fremgangsmåde er, at du vil tabe fedt i stedet for meget muskel. Nogle af de bedste protein kost er Atkins Diet og High Protein Weight Reduction kost.

Atkins Diet

Denne populære kost har fire faser, som Dieters skal igennem. Mængden af ​​tid brugt på hver fase varierer afhængigt af hvor meget du vejer.
Den første fase kaldes induktion, og er valgfrit. Pointen med denne fase er at kickstarte din krop ind i kosten. Det alvorligt begrænser kulhydrater og dem, der har kæmpet med overspisning kan have svært med dette niveau af disciplin. Den anden fase er Løbende vægttab. Dette er, når Dieters begynder at inkludere nogle flere kulhydrater end under induktion fase og bestemmer mængden af ​​kulhydrater, der kan forbruges, mens der stadig tabe sig. Fase tre er Pre-vedligeholdelse, hvor der tilsættes endnu flere kulhydrater for at bestemme, hvor meget dieter kan forbruge samtidig holde deres vægt på samme niveau. Den fjerde fase, Vedligeholdelse er ligesom har vist sig for- vedligeholdelse efter den korrekte mængde kulhydrater er nødvendige for at opretholde vægten. Denne fjerde fase, ideelt set, varer evigt.

High Protein Weight Reduction kost

Denne diæt understreger, at man kun skal følge det på kort sigt, så du kan booste dit vægttab i starten af ​​en ny livsstil. Det hedder en afbalanceret kost, herunder korn og andre kulhydrater, frugt, grøntsager, proteiner og mejeriprodukter samt motion, er afgørende for langsigtede sundhed og velvære.
Mens der på denne diæt, tage en multi-vitamin, calcium og forbruge mindst otte kopper vand om dagen. Den omfatter også anvendelsen af ​​en høj kvalitet protein bar.
Til morgenmad, denne diæt indebærer forbrugende et protein (æg, skinke eller proteinet bar) med to glas enhver væske, der ikke indeholder kulhydrater. Til frokost har en salat med enhver magert protein (kylling, kalkun, tun) og to glas væske. Til middag, understreger ikke at spise, hvis du ikke er sulten, men du kan have en servering af protein (kylling, laks, kalkun) med en side salat af grønne, bladgrøntsager og vand. Du kan have op til tre snacks i løbet af dagen, som bør være en halv protein bar og vand eller et kulhydrat-fri drik.
Med enhver salat kan du have salatdressing men sørg for der er ubetydelige kulhydrater i det - mindre end fem kalorier fra kulhydrater pr servering.


relaterede artikler