Ernæring Coach Certificering

March 4

Fitness og ernæring virksomheder er en multimillion-dollar industri i USA. Fedme satser i USA er steget dramatisk, og fra 2009 kun Colorado og District of Columbia havde fedme mindre end 20 procent, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Amerikas vægt problem har skabt et behov for certificerede ernæringsmæssige trænere. Feltet sundhed og fitness tilbyder job, der er givende og har en positiv indflydelse på sundheden for millioner af amerikanere.

Ernæringsmæssige Coaching

Ernæringsmæssige coaching kræver ikke en grad, men mange ernæringseksperter gå i skole for at lære videnskaben bag ernæring og hvordan man træner klienter til at spise sundere, tabe sig, tager på i vægt eller spise på særlige kostvaner. Ernæringsmæssige coaching er ikke kun en virksomhed, men også videnskaben bag sund kost. Forskellige skoler og organisationer tilbyder ernæring coach certificering. Ernæringsmæssige coaching er ikke reguleret, og hver institution tilbyder forskellige certificering programmer på forskellige omkostninger. At vælge et certificeringsprogram er for det meste bygget op omkring personlige mål i ernæring og størrelsen af ​​dit budget.

Typer af Certificeringer

Den type ernæring coach certificering afhænger af din karriere valg i ernæring området. Klinisk ernæring trænere kan få certificeringer fra Clinical Nutrition Certification Board. Den CNCB har et ry i klinisk ernæring felt og tilbyder faglig uddannelse, eksamen, certificering for sundhedspleje organisationer, specialitet credentialing programmer og statslige licens / certificering eksamener. Instituttet for Integrativ Nutrition, i samarbejde med State University of New York, giver undervisning og certificering i sundhed coaching og videreuddannelse enheder. Amerikanske Fitness Professionals & Associates tilbyder specialiseret uddannelse på områder som vægtkontrol og ernæring på sundhed klubber, virksomhedernes ernæring coaching og kosten ernæringsmæssige coaching til specifikke sygdomme som type 2-diabetes.

Time Investment

Nogle programmer tilbyder fuld certificering i et år, mens andre tilbyder kortere klasse sektioner designet til efteruddannelse. Online klasser og eget tempo uddannelser er også tilgængelige, der tillader de studerende til at arbejde i sit eget tempo og tage så meget eller lidt tid som er nødvendigt for at få certificeret.

Omkostninger til certificering

Program omkostninger kan variere fra hundredvis til tusindvis af dollars, afhængigt af, hvor lang tid, institution og yderligere frynsegoder. I 2011 AFPA postordre program koster $ 529. Den CNCB opkræver et $ 450 eksamen gebyr, men fuld kurser skal tages på et universitet eller college på universitetets undervisning priser. Andre certificeringsprogrammer varierer i pris og prisen på materialer.


relaterede artikler