Hvordan skal tjekkes blodtryk efter at have spist

September 22

En diagnose af postprandial hypotension kræver, at du overvåge blodtrykket regelmæssigt, især efter at have spist mad. Postprandial hypotension eller lavt blodtryk lidelse, er en tilstand ofte findes i ældre voksne. Kroppen tvinger en ekstrem mængde blod til maven for at støtte i fordøjelsen resulterer i lavt blodtryk, ifølge Mayo Clinic. Kontrol dit blodtryk regelmæssigt efter at have spist tager et par skridt, og kan udføres på få minutter.

Instruktioner

1 sidde stille i fem minutter. Slap af og trække vejret normalt. Uncross dine fødder og hvile ryggen direkte mod bagsiden af ​​en stol.

2 Resten med håndfladen opad. Anbring armen på niveau med hjertet ved at hvile på et bord eller stol arm. Brug en pude eller sammenfoldet tæppe til at løfte armen i den korrekte position.

3 Rul eller skubbe op nogen skjorteærmer; hvis ærmerne bliver for stramme, når at skubbe dem op fjerne armen fra ærmet. Den strammede muffe kan begrænse blodstrømmen og medføre en unøjagtig aflæsning. Vikle blodtryksmanchet omkring den øvre del af armen, lidt over albuen.

4 Placer stetoskop ørepropper ind i øret. Tryk på disken for at sikre stetoskop værker. Placer disken på pulsåren, fundet på indersiden del af albuen. Klem blodtryksmanchet s pumpe til at pumpe manchetten. Family Doctor, en medicinsk og sundhed hjemmeside, foreslår, at du overvåger ventilen og pump indtil måleren læser 30 til 40 point højere end den sidste blodtryk læsning. Hvis din sidste læsning er ikke tilgængelig, puste, indtil manchetten er stram mod huden.

5 Drej langsomt knop nær pumpen for at frigive luft i blodtryksmanchet. Lyt efter det første slag og straks se på måleren; dette er det systoliske blodtryk. Det systoliske blodtryk registreres som øverste tal. Fortsæt med at lytte; det bankende lyd vil pludselig ændre eller stoppe. Det andet nummer registreres som det diastoliske tryk, eller det nederste tal. Skriv ned målingen. Vent nogle minutter, og derefter gentage processen for at kontrollere læsning er korrekte.

6 Brug en elektronisk blodtryksmanchet til automatiske aflæsninger. Vikle manchetten rundt om armen som beskrevet ovenfor. Tryk på "On" knappen. Se manchetten pustes, og slip langsomt luften. En aflæsning vises på digital skærm kort efter manchetten tømmes.

TIPS

  • For at undgå blodtrykket falder efter måltider, Mayo Clinic foreslår, at du spiser flere små måltider i løbet af dagen. Har en sygeplejerske eller læge følge dig at tage dit eget blodtryk til at vurdere du gør proceduren korrekt. Op til en tredjedel af ældre mennesker lider af postprandial hypotension ifølge Merck, en online medicinsk henvisning website.

relaterede artikler