Hvad er fordelene ved Yoghurt Cheese?

July 7

De sundhedsmæssige fordele ved yoghurt ost eksistere, fordi den indeholder næringsstoffer, såsom protein, calcium og probiotika. Disse næringsstoffer hjælper funktionen af ​​forskellige interne systemer i kroppen. Yoghurt ost er et alternativ for folk, der ønsker disse næringsstoffer og tabe på samme tid. Folk gør hjemmelavet yoghurt ost for at sikre, at de har friske forsyninger af denne ernæringsmæssige kraftcenter.

Hvad Er Yogurt Cheese?

Yoghurt ost, en cremet hvid ost, kommer fra drænet flydende valle. Valle, udvundet af yoghurt, producerer kvalitet protein, og selv om det er en mælk biprodukt, betyder det ikke indeholder en masse lactose. Yoghurt ost, en helt naturlig mad, er fedtfattig og natrium og har en rig smag. Alsidigheden af ​​yoghurt ost gør det muligt at fungere som en erstatning for krydderier, såsom mayonnaise, og det absorberer den variant af en fødevare blandet med det.

Laktoseintolerance

ost fordele Yoghurt mennesker, der lider af laktoseintolerans, en tilstand, hvor folk ikke kan fordøje laktose, sukker, der naturligt forekommer i mælk. National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme siger, at laktose intolerante mennesker lider af fordøjelsesproblemer spørgsmål, såsom diarré, gas, oppustethed og kramper. Selvom folk, der er laktose intolerant ikke kan fordøje de fleste mælk og mejeriprodukter, de aktive kulturer afledt af yoghurt ost give dem deres daglige værdier af calcium.

Osteoporose

Laktoseintolerans i nogle mennesker fører til andre sundhedsmæssige problemer på grund af calcium mangler. En af disse betingelser omfatter osteoporose, en tilstand, der forårsager knoglerne til tynd. Udtynding knogler efterlader folk modtagelige for frakturer, især i ældre kvinder. Statens Institut for gigt og bevægeapparatet og hudsygdomme citerer en undersøgelse, der forbinder laktose intolerance og knogleskørhed. Selvom forskerne nåede varierende resultater, mange resultater angiver, at mennesker med laktoseintolerans har højere risiko for at få knogleskørhed. Fordelene ved yoghurt ost for folk, der ikke kan forbruge mælk få deres daglige tilførsel af calcium.

Vægttab

The University of Texas Southwestern Medical Center på Dallas, at folk, der indtager høje niveauer af calcium butik mindre fedt i deres krop. Calcium hæver stofskiftet, som hjælper folk brænde kalorier. Yoghurt ost gavner mennesker mister vægt eller forsøger at opretholde deres vægt på grund af sine mange anvendelsesmuligheder. Dieters kan erstatte yoghurt ost som en spredning på kiks og toast. Blanding yoghurt ost med urter og krydderier skaber en unik, fedtfattig dip eller topping til bagte kartofler i stedet for opfedning creme fraiche.

Produktion af yoghurt ost

Folk køber yoghurt ost på helsekost butikker eller online butikker, der specialiserer sig i sunde produkter. mennesker, der ønsker at opleve fordelene ved yoghurt ost, kan dog gøre det for sig selv. For at gøre yoghurt ost, hæld en beholder med almindelig fedtfri yoghurt i en ostelærred eller kaffefilter foret si. Lad indholdet dræne i en skål. Dæk skålen og lad fastsat i køleskabet natten over. Yoghurt konsistens ligner blød flødeost. Folk kan også købe en Cuisipro Donvier Yoghurt Cheese Maker, som indeholder sien og skål i ét.