Hvad er fordelene ved fosfor?

June 18

Hvad er fordelene ved fosfor?

Hvad er fordelene ved fosfor?

Fosfor har mange potentielle sundhedsmæssige fordele. Til at begynde med, er det nødvendigt at have phosphor til at replikere DNA og RNA. Uden sådanne processer drevet af fosfor liv, som vi kender det ville ikke være muligt. Fosfor hjælper også til at skabe stærke knogler og tænder, i udskillelsen af ​​toksiner fra kroppen gennem nyrerne, i reproduktiv sundhed, og i ordentlig fordøjelse og energieffektivitet i kroppen. Der er også nogle begrænsede beviser for, at sunde fosfor indtag kan bidrage til at afhjælpe chancerne for at få visse typer kræft.

Hvordan kan jeg sikre, at jeg får nok Fosfor?

Den gennemsnitlige person får mere end nok fosfor i deres daglige kost. Fosfor er til stede i mange forskellige fødevarer, og findes i nogle mængde i næsten alt folk spiser. Det er dog muligt at få en fosfor-mangel, når slankekure eller hvis du bare ikke spiser meget. For at undgå dette er det en god ide at tage en multivitaminpille hver dag. En god multivitamin indeholder fosfor, og alle de andre vitaminer og næringsstoffer, som du har brug hver dag for at holde sig sund.

Er Fosfor sikkert at tage?

Fosfor er kun toksiske i ekstremt store doser. Dette skyldes det faktum, at det let filtreres fra blodet gennem nyrerne og udskilles i urinen. Det bærer også nævne dog, at der er virkelig ingen mening i at tage store supplerende doser af fosfor medmindre du rådes til at gøre det ved en sundhedsmedarbejder. Den overskydende fosfor, mens ikke er skadeligt, vil simpelthen blive udskilt af kroppen. Der er ingen fordel at tage mere end du ville få fra en simpel daglig multivitamin.