Grundlæggende Sundhed og Dental Insurance

November 7

Grundlæggende Sundhed og Dental Insurance


Grundlæggende sundhed og dental forsikring betaler en del af udgifterne i forbindelse med medicinske og dentale procedurer. Grundlæggende sygesikring dækker udgifter såsom wellness besøg, laboratorie eksamener og ture til skadestuen. Grundlæggende dental forsikring betaler en del af procedurer såsom røntgenstråler, rengøring og fyld. Der findes flere typer af sundheds- og dental forsikring planer, og hver plan har forskellige dækninger og udgifter. Forståelse af de typer af politikkerne til rådighed kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning baseret på de behov, du og din familie.

politiske typer

Grundlæggende sundhed og dental forsikring kan købes gennem arbejdsgiver-sponsorerede planer eller individuelle forsikring planer. Arbejdsgiverne tilbyder sundhed og dental forsikring som fordele til støtte for sundhed og trivsel deres ansatte. De fleste arbejdsgivere deler i prisen på sundhed og dental forsikring og arbejdere får væsentligt reducerede satser på planerne.

Individuelle forsikring planer tilbydes gennem private luftfartsselskaber. I modsætning til employer plans, individuelle forsikringer dækker en enkelt person, og / eller dennes pårørende. Plan deltagere skal kvalificere sig til individuelle planer og er underlagt strenge tegningsgaranti retningslinjer. Endvidere udgifter til den enkeltes sundhed og dental forsikring er dyrere end employer plans, fordi de er mere risikable for forsikringsselskabet.

sundhed planer

Grundlæggende sundhed-forsikring planer giver begrænsede fordele, men er typisk lavere i omkostninger end de fleste omfattende forsikring planer. Grundlæggende sygesikring dækker de "grundlæggende og væsentlige" behov modtageren. Disse planer normalt ikke dækker specialiserede behandlinger såsom kemoterapi, heller ikke dække udgifterne til receptpligtig medicin eller fødselshjælp. præmier Grundlæggende sundhed-forsikring plan varierer baseret på alder, køn og sundhedstilstand, så priserne kan variere betydeligt afhængigt af disse faktorer.

dental planer

Grundlæggende dental forsikring giver dækning for dental-sundhed vedligeholdelse, forebyggende tandpleje og større tandbehandlinger. I hvor høj grad, hvad planen betaler for, afhænger af den enkelte forsikringsselskab. vedligeholdelse Dental-sundhed omfatter check-ups, regelmæssige rengøring og hulrum fyld. Hvis du har brug for en revnet tand fast eller en tand trukket, vedligeholdelse dental-sundhed dækker disse procedurer også.

Forebyggende tandpleje omfatter dybe rengøring og andre foranstaltninger for at sikre dine tænder og tandkød forblive sunde. Mange store tandbehandlinger er dækket under basiske dental forsikring planer. Procedurer såsom orale kirurgi, proteser og tandregulering er normalt dækket, men med de fleste grundlæggende dental planer, bliver du nødt til at betale en procentdel af omkostningerne ud af lommen.

Overvejelser

Der er ingen "bedste" plan for alle i henhold til Forsikring Information Institute. Vælg en sundheds- og dental plan baseret på dine økonomiske evne og din families behov. Ingen plan vil passe alle sundheds-behov og budgetter. Det er vigtigt at bemærke, at grundlæggende sundhed og dental planer dækker kun nødvendig pleje. Hvis du eller en familie kræver specialiseret behandling for kroniske sygdomme som diabetes, astma, kræft eller gummi sygdom, grundlæggende sundhed og dental planer kan ikke give den dækning, du har brug for. Gennemgå omhyggeligt din politik at sikre, at du har den bedste dækning for din situation.


relaterede artikler