Årsager til en gær infektion hos mænd

September 17

Mange tror, ​​at gær infektioner kun forekomme hos kvinder, men dette er usandt. Candida gær er organisme, der forårsager gær infektioner, og det er til stede i både mænd og kvinder. Gæren forbliver til stede i de fugtige områder af kroppen, og under normale omstændigheder, forårsager ingen bivirkninger på kroppen. Problemer opstår, når gæren overgrows og balancen mellem de naturligt forekommende bakterier og gær bliver unormal. Dette kan være forårsaget af flere faktorer.

Antibiotika

Som med kvinder, kan brugen af ​​antibiotika øge en mands chance for en gær infektion. Antibiotika anvendes til at dræbe bakterier i kroppen, der forårsager infektionen. Ud over at dræbe bakterierne påvirker kroppen negativt, antibiotika også dræbe de bakterier, der beskytter kroppen fra overvækst af gær, hvilket gør betingelser gunstige for gær infektioner.

Seksuel samleje

Gær infektioner kan spredes gennem samleje. Hvis et menneske indgriber i samleje med en person med en aktiv gær infektion, er der en mulighed for at pådrage sig infektioner; dog ifølge Mayo Clinic er det usandsynligt. Desuden undersøgelser viser, at kondomer smurt med Nonoxynol-9 (N-9) potentielt kan forårsage gær infektioner så godt, ifølge Seattle & King County Public Health Department. N-9 er en sæddræbende smøremiddel, der dræber bakterier, der forårsager nogle seksuelt overførte sygdomme, i den proces, det har potentiale til at dræbe de gode bakterier som godt.

Immunsystemet Deficiency

Dem med beskadigede eller svækket immunforsvar er i større risiko for at have gær infektioner. Kronisk sygdom processer, såsom AIDS / HIV og diabetes, almindeligvis foretage en individuel mere modtagelige for gær overvækst. Diabetes hæver blodsukkeret i urinen, hvilket giver en rigelig fødekilde for gæren at fodre på og overpopulate.

Andre årsager

Der er flere andre eksterne faktorer, der kan resultere i gær infektioner hos mænd. Iført stramt, restriktive tøj kan fælde fugt tæt på huden, hvilket giver et godt miljø for gær at vokse. Barske rengøringsmidler eller sæber kan forårsage balancen i gode bakterier og gær til at blive kompromitteret så godt. Sæber, der anvendes i det genitale område kan dræbe alt for mange af de gode bakterier, der forhindrer gær overbefolkning.


relaterede artikler