Hvordan kan genkende Cancer Symptomer for kvinder

October 31

Hvordan kan genkende Cancer Symptomer for kvinder


Hvis du er en kvinde bør du tage dit helbred alvorligt. Mange kvinde undlader at registrere de tidlige tegn på kræft, og det i sidste ende vil koste dem livet. Mange gange, når fanges tidligt Kræft kan behandles for kvinder. Her er en checkliste til at hjælpe dig med at genkende Cancer Symptomer hos kvinder. Sørg for at henvise til denne tjekliste fra tid til anden for at se, om du har Cancer Symptomer. Også hvis du er på alle berørte, du kan have kræft se rådgivning og ekspertise fra en uddannet professionel.

Instruktioner

1 Hvæsen eller åndenød - Muligt Lung Cancer

Kig efter åndenød ligner astma. Dette vil være mærkbar, hvis du er på udkig efter det, men kunne blive overset, hvis du ikke betaler opmærksomhed til at genkende kræft symptomer.

2 Kronisk hoste eller brystsmerter - Mulige Lung tumorer eller leukæmi

Kig efter en vedvarende hoste eller en gentagen cyklus til hoste. Også kigge efter smerter, der går fra brystet ned armen eller til skulderen.

3 Hyppige feber eller infektioner - Mulig leukæmi

Kig efter en feber på grund af kroppens manglende evne til at bekæmpe infektioner. Dette er normalt diagnosticeres efter en lang periode med influenzalignende symptomer med feber og smerter.

4 Problemer synke - strubekræft

Kig efter problemer synke. Dette kan også være et tegn på lungekræft.

5 Hævede klumper på halsen, armene eller lyske - leukæmi eller problemer med lymfesystemet.

Disse kan være tegn på brystkræft, når hævelse er i kirtler i armhulen. Disse er normalt smertefri klumper.

6 Overdreven blå mærker eller blødning, der ikke vil stoppe - Tidlige tegn på leukæmi

Kig efter blå mærker på usædvanlige steder eller blå mærker mere end du ville i fortiden. Også blødning i tandkødet kunne være et tegn på problemer med blodplader og røde blodlegemer, som kunne være et tegn på kræft.

7 Konstant svag og træt følelse - Multiple Kræftens

Hvis du har svaghed eller træthed, der er uforklarlige og ændres ikke, hvis du give din krop mere søvn bør du konsultere en læge. Dette er tegn der er noget galt med din krop, og det kunne være kræft.

8 Vægtøgning i maveregionen - stramme bukser - Kræft i æggestokkene

Dette er anderledes end den almindelige oppustethed du ville se med PMS, vil dette vægtforøgelse komme temmelig pludseligt og vil komme og gå over en længere periode.

9 Fuld følelse og ikke i stand til at spise - Kræft i æggestokkene

Når kvinder føler sig fuld og har ikke spist i et stykke tid. Dette er normalt ses med vægtøgning eller stramme bukser syndrom.

10 Smerter i bækken eller abdominale område - Kræft i æggestokkene eller leukæmi

Denne ene er svært at få øje da smerter i bækken kan være et symptom på mange ting. Sørg for at tage hensyn til de andre symptomer du har, og hvis din usikker se en læge med det samme.

11 Disse er blot et par ting, du bør tage i betragtning, når de søger Cancer symptomer.
Sørg for at du konsultere en læge for lægelig rådgivning.


relaterede artikler