Sundhed Uddannelse Tilsynsmyndighedens retningslinjer for en sund kost Otte

March 30

Sundhed Uddannelse Tilsynsmyndighedens retningslinjer for en sund kost Otte


The Health Education Authority i Storbritannien offentliggjorde først de otte retningslinjer for en sund kost i 2001. Siden da har de retningslinjer, bliver vedtaget som den britiske regerings holdning om god ernæring og tilpasset som en del af Food Standards Agency retningslinjer. National Health Service anbefalinger om at spise en afbalanceret og nærende kost er baseret på disse otte retningslinjer.

Nyd din mad

Denne guideline forsøger at undgå, at folk tænker, at strenge slankekure er sundt for dem. I stedet bør de forsøge at spise flere sunde måltider hver dag og tage tid til at nyde dem.

Spis en række forskellige fødevarer

Hemmeligheden bag en nærende kost er en sund ene indeholder en bred vifte af frugt, grøntsager, fuldkorn og sunde fedtstoffer samt magert proteiner.

Spis den rigtige mængde til at være en sund vægt

Denne guideline advarer mod overspisning. Det også forsigtig mod spise så lidt, at der er fare for den person udvikler anoreksi. Calorie optælling kan hjælpe spisere forblive på målet og body mass index er nu tilgængelig til at hjælpe folk bedømme, hvad de skal veje baseret på deres højde i forhold til vægten.

Spis masser af fødevarer rige på stivelse og Fiber

Disse retningslinjer vedrører det faktum, at fiber hjælper folk føler sig mere fuld efter et måltid, og kan også hjælpe med at regulere fordøjelsessystemet. Stivelse, eller komplekse kulhydrater, hjælpe give kroppen brændstof og tendens til at have færre kalorier og fedt end kød.

Spis ikke for meget fedt

Disse retningslinjer vedrører faren ved at spise for meget fedt i vores kost, som kan få os til at tage på i vægt. Fedt bør bruges med måde, og da disse retningslinjer blev publiceret, folk nu ved, at der er sådan en ting som sunde fedtstoffer versus dårlige fedtstoffer, såsom transfedtsyrer.

Spis ikke sukkerholdige fødevarer for ofte

Denne sunde retningslinje rådgiver folk ikke at spise for mange søde sager, såsom kager, småkager og slik. De er høje i simple kulhydrater og sukker, og kan forårsage huller i tænderne. Desuden er de mange kalorier, men mangler næringsværdi som vitaminer og mineraler.

Kig Efter de vitaminer og mineraler i din mad

Dette tilskynder folk til at få de fleste af deres ernæringsmæssige behov fra de fødevarer, de spiser, snarere end fra nogen vitaminer og kosttilskud. Derfor bør folk spiser en varieret kost af protein og kulhydrater, med masser af frisk frugt og grøntsager.

Hvis du drikker, holde inden for rimelige grænser

Denne retningslinje bør gælde for kun voksne og henviser til begrænse forbruget af alkohol hver dag. Alkohol kan skade kroppen og forstyrre ernæring ved at undertrykke appetitten. Da disse retningslinjer er blevet offentliggjort, har eksperter lært mere om de sundhedsmæssige fordele ved rødvin, men kun i moderate mængder.


relaterede artikler