De bedste Protein Bars til mænd

September 17
De bedste Protein Bars til mænd

Protein fungerer som byggesten for din krop, og højt proteinindtag kan hjælpe dig med at opbygge muskler hurtigere. I fortiden, ville du nødt til at spise masser af protein-tætte fødevarer. I dag, protein tilskud er meget lettere takket være den brede vifte af protein barer til rådighed, rapporter "Muscle & amp; Performance" magasin. Vælg et protein bar, der anbefales af eksperter i branchen for en proteinrig snack, der leverer næringsstoffer mens du smager fantastisk.

Supreme Protein

Redaktionen af ​​"Muscle & amp; Fitness" magasin rang Supreme Protein er protein barer som den bedste protein bar, med henvisning til barer ' "høj grad af forbrugernes popularitet." Virksomheden tilbyder fem varianter med hver smag kommer i to varianter, der giver 15 gram protein eller 30 gram protein. Proteinet kommer fra valle isolat og omfatter gavnlige aminosyrer som leucin til at hjælpe med din krops syntese af proteinet.

Clif Bars

Clif Bars er rangeret en af ​​de øverste protein barer ved AskMen.com ernæringsmæssige korrespondent. Den Clif Bar oparbejdet topkarakterer til at udlede sin protein fra naturlige ingredienser som sojaprotein isolat og organiske ristede sojabønner. AskMen.com siger, det er ideel til at spise lige efter en træning. Producenten tilbyder 19 varianter at tilfredsstille enhver gane, og tilføjer også vitaminer og mineraler for en mere godt afrundet kosttilskud.

ProBar

Redaktionen af ​​"Sundhed" magasin plukket ProBar som en af ​​de bedst smagende protein barer til rådighed. Det blev også udnævnt 2009 bedste ernæringsmæssige bar med "Whole Foods" magasin. Den kommer i otte varianter, og er formuleret af økologiske råvarer. Det er designet som mere end blot et protein bar, der tilbyder et afbalanceret niveau af næringsstoffer til at give dig en helt naturlig måltid udskiftning supplement.

MET-Rx Protein Plus

MET-Rx s protein barer blev kaldt en af ​​de øverste protein barer ved AskMen.com, der kunne lide, at det var en af ​​producentens sundere protein kosttilskud. Du kan vælge mellem fem varianter, der tilbyder præcis 32 gram soja- og mejeriprodukter mælkebaserede protein. Vitamintilskud som energi-styrke vitamin B er også tilføjet, ideel til påfyldning dine ernæringsmæssige butikker efter motion.


relaterede artikler