Sådan Bortskaf Black Salve

January 20

Sort salve er en hud salve, som påføres direkte på huden, og det er blevet udråbt som en kur mod cancer, hud tags og andre hudsygdomme. Sort salve er lavet af rødder, olier og urter, og det er ætsende i naturen. Det betyder, at det i det væsentlige brænder fra huden i et forsøg på at dræbe den betingelse. Hvis du har sort salve, som du ønsker at slippe af med, er det vigtigt nøje at læse ingredienslisten og bortskaf den korrekt.

Instruktioner

1 Læs ingredienslisten i din sorte salve. Mens naturlige sorte salve kun indeholder urter og naturlige olier, kan nogle sorte salver indeholder tungmetaller eller materialer anses farligt affald. Sørg for at læse hele etiketten og følge og særlige instruktioner bortskaffelse er anført på din sorte salve.

2 Sæt et par handsker og pak den sorte salve i en plasticpose. Det er vigtigt, at du beskytter din hud, da sort Salve er ætsende.

3 Tag det sorte salve til din lokale farligt affald bortskaffelse center. Kontakt din by eller amt afdeling af affaldshåndteringen at finde ud af, hvor dine lokale faciliteter er. Tag den sorte salve der og forklare, hvad det er at de mennesker bemanding webstedet. Mens salve er ikke en skade på miljøet, medmindre det har visse egenskaber, det er ætsende og bør ikke bare smidt i skraldespanden, hvor det kan påvirke folk, der har til at disponere over skraldet.


relaterede artikler