Ingen Sugar Ingen Mel kostplan

September 2

Ingen Sugar Ingen Mel kostplan


Mekanikken i vægttab er enkle: brænde flere kalorier end du indtager. Den hårde del for Dieters er at finde en kost plan, der er enkel at følge og viser resultaterne. En plan, der er blevet populær er kendt som ingen sukker Ingen Mel kost plan, som lover at skære kalorier ved at fjerne mel og sukker fra kosten.

Hvordan det virker

No Sugar Ingen Mel kost er en variation af en lav kulhydrat kost. I modsætning til nogle andre lav Carb kostvaner, er der ingen krav om at tælle Carb gram, eller veje og måle mad. Dieters opfordres til at spise moderate portionsstørrelser, der fokuserer på en afbalanceret kost af frugt og grøntsager, fuldkorn og magert protein. Motion er ikke et krav, men det anbefales at omfatte 30 til 60 minutters moderat motion dagligt.

Kosten fungerer ved at fjerne alle mel og alt tilsat sukker fra kosten. Udgangspunktet er, at fødevarer, der indeholder disse ingredienser er høj i kalorier og lav i næringsværdi. Fjern mel og sukker, derefter erstatte med fuldkorn, frugt og grøntsager. Kalorier skæres automatisk. Som en ekstra fordel, mange fødevarer lavet med mel og tilsat sukker er også højt indhold af fedt, så fjerne disse fødevarer kan hjælpe med at holde den samlede kost i overensstemmelse med anbefalede fedt retningslinjer.

kost retningslinjer

Vide, hvordan man dechifrere fødevareetiketter er en vital del af Ingen Sugar Ingen Mel kostplan. Alt mel bør undgås, ikke blot hvedemel, men også ris og majsmel. Fuldkorn er tilladt, men ikke fuldkornsmel. Flour alternativer såsom en quinoa, majs og byg er tilladt fødevarer, som er stivelse som kartofler og ris.

Sværere er afskaffelse af alle tilsat sukker. Sukker kan vises på fødevaremærker i mange former, herunder rørsukker roesukker, glucose, saccharose og høj fructose corn syrup. Ud over at eliminere hvidt bord sukker, er det nødvendigt at fjerne honning, ahornsirup, majssirup, og melasse.

Kosten tillader frugt, juice og produkter sødet med frugt, så længe der ikke er andre tilsat sukker. Kunstige sødestoffer er også tilladt, så sukker fri sodavand og tyggegummi er tilladt godbidder. Det er vigtigt at tjekke etiketten for at sikre, at det kunstige sødemiddel har erstattet sukker, stedet for at blive tilsat til sukker.


relaterede artikler