The Best FDA-godkendt Colon og krop rensemidler

September 2

The Best FDA-godkendt Colon og krop rensemidler


Colon sundhed er en integreret del af din samlede velvære. Tarmkanalen og tyktarm er ansvarlige for bortskaffelse af affald i din krop. Korrekt colon og tarmens funktion fremmer et sundt stofskifte, lever- og nyrefunktion samt forbedre kroppens immunsystem. Colon og krop rensemidler rense ud i tyktarmen og tarme til at give en bedre fordøjelsessystem miljø. Food and Drug Administration godkender ikke nogen kolon rensemidler til ethvert formål uden for lægeundersøgelse eller kirurgi. Godkendte udrensning teknikker er begrænsede.

Hydroterapi

Colon Hydroterapi er den metode, hvor et rør er indsat i anus og lavtryks vand skyller i colon og tarmene for at løsne afføring materiale fra væggene i fordøjelseskanalen. Dette fremmer fjernelse af ekstra affald, når røret fjernes. Med henblik på eksamen eller operation dette giver mulighed for et område blottet affald og et klarere billede af problemområder som polypper eller tumorer, der kan vokse inde i fordøjelseskanalen. Hydroterapi kan udføres som en høj colon, som skyller vand i tyndtarmen uden for tyktarmen, giver mulighed for en grundig rense, eller som et lavement eller colon lavage, som skyller kun tyktarm og endetarm.

natriumphosphat

Ordineret natriumfosfat er en anden FDA godkendt metode til kolon udrensning. Ordineret af læger som Visicol, natriumfosfat skyller ud fordøjelseskanalen ved at trække vand ind gennem tarmvæggene til at blødgøre og løsne afføringen lettere fjernelse fra kroppen gennem en serie af afføring. Bruges som anvist, 12 timer før en planlagt eksamen eller kirurgi, kan natriumfosfat forårsage dehydrering, der kan føre til nyreproblemer. Forbruge natriumphosphat med et glas klar væske. Administrer ordentlig hydrering mundtligt før og efter hver dosis op til eksamen.

Dietery Fiber og Kosttilskud

Dietary opløselige fibre virker til at absorbere vand i fordøjelseskanalen for at blive en viskos form, der fremmer ordentlig og sund fordøjelse af kropslig affald. Det fungerer som et kolon rensnings inden for parametrene for en kroppens stofskifte. Mad kilder, der indeholder opløselige fibre omfatter havreklid, havregryn, og pysllium skallerne med en renhed på over 95%. Psyllium skallerne er frø belægninger af planter og betragtes som den bedste kilde til opløselige fibre. Et supplement, der indeholder psyllium skallerne kan fremme bedre og mere konstruktive stofskifte og afføring.

Alternative Colon behandlingsformer

Flere alternative kolon og krop rensemidler på markedet fremme fordøjelsessystemet bevægelse gennem naturlægemidler, der kan omfatte senna, kamille blomster, aloe og andre naturlige ingredienser. FDA har ikke godkendt nogen af ​​disse rensemidler eller ingredienser. Fuldt forskning fordele og bivirkninger af nogen af ​​disse naturlægemidler. før du bruger dem. Alternative behandlingsformer omfatter også homøopatiske midler såsom master rense eller citron rense der fremmer afgiftning gennem faste og indtog kun en flydende drik, der indeholder renset vand, citronsaft, ahornsirup og cayenne peber. FDA godkender ikke master rense, eller andre homøopatiske metoder, på nogen måde.

Den bedste Colon og Krop rensemidler

Korrekt kost er stadig den bedste bedste og mest sund måde at fremme intestinal og kolon wellness. Anvendelse af kosttilskud og hydroterapi kan hjælpe, men spiser en kost rig på FDA godkendt opløselige fibre er den mest direkte og naturlig måde for kroppen at rense sig selv.


relaterede artikler