Massage for Menopause

July 18

Ifølge en artikel i spørgsmålet om Massage Magazine maj / juni 2001 kan massage mindske nogle af symptomerne på overgangsalderen ved at tillade tid og plads til at slappe af, øger blodcirkulationen og lymfe flow, reducere smerter og fremme et positivt kropsbillede.

Lempelse

For en kvinde i overgangsalderen oplever angst, irritabilitet og træthed, kan de afslappende virkninger af massage bringe lindring.

Cirkulation og Range of Motion

Forbedre omsætning af både blod og lymfe væske, som er fluidet uden for blodbanen, kan hjælpe med at lindre ledsmerter. Massage kan også forbedre vifte af bevægelse af leddene.

Smerte

Massage kan reducere menopausale hovedpine, lægkramper og nakke og skulder spændinger.

Kropsbillede

Med alle de ændringer i overgangsalderen, kvinder ofte nødt til at tage tid at genoprette forbindelsen til deres krop og dyrke et positivt kropsbillede. Massage er en mulighed for at komme i kontakt med din krop.

Overvejelser

Fordi hver kvinde er enestående i, hvordan hun oplever overgangsalderen, den bedste form for massage afhænger af hendes individuelle behov. Svensk massage er fantastisk til afslapning, kan dybe tissue massage kan fungere bedst for en person oplever en masse spændinger eller smerte, og energiarbejde være at foretrække for en kvinde, der føler sig særligt følsomme eller sårbare.


relaterede artikler