Kost Retningslinjer for GERD

August 15

Gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) er en fordøjelsesproblemer, hvor mavesyre gylper i spiserøret. Syren irriterer svælget og forårsager symptomer såsom halsbrand, brystsmerter, hoste og synkebesvær. Selvom medicin kan behandle GERD, en justeret kost også kan hjælpe med at lindre symptomerne på sygdommen.

Identificer Trigger Foods

Hver person har forskellige fødevarer, der udløser episoder af sure opstød. Når du er diagnosticeret med sygdommen, kan du overveje at holde en fødevare tidsskrift for at spore disse fødevarer og fjerne dem fra din kost. For eksempel kan nogle GERD patienter udvikler syre refluks symptomer efter at have drukket koffeinholdige drikkevarer, såsom kaffe og te, mens andre ikke kan påvirkes af dem. Når du fjerne fødevarer som en måde at behandle GERD, stoppe med at spise en mad ad gangen.

Styre uden om Sure Foods

Som en del af GERD behandling, undgå sure fødevarer for at mindske symptomerne. Frugter som citroner, kirsebær og ananas kan forårsage halsbrand. Sure grøntsager omfatter tomater, pimenta og escarole. Eddike er ekstremt sure og findes i mange fødevarer, såsom salatdressinger og konserverede grøntsager.

Yderligere GERD Triggers

Ifølge Mayo Clinic, fælles halsbrand udløser omfatter hvidløg, løg, alkohol, chokolade, krydret mad og mynte. Stegt mad og fødevarer med højt indhold af fedt kan også forårsage syre refluks symptomer forværres. Spisevaner kan også udløse GERD. Du bør ikke spise inden for et par timer af sengetid eller ligge ned lige efter indtagelse af et måltid. Prøv at spise mindre måltider i løbet af dagen.

sikre fødevarer

GERD kost retningslinjer tyder fødevarer, der ikke forventes at bringe på et angreb af dit sure opstød. Mange grøntsager anses for sikre at spise, herunder broccoli, kartofler og gulerødder. Magert kød, fjerkræ og fisk er sjældent forbundet med udløsning sure opstød. Korn og brødprodukter er andre sikre fødevarer. Mejeriprodukter højt faktisk kan bevise problematisk, men fedtfattig og fedtfrie erstatninger er typisk fint at spise.


relaterede artikler