De bedste bedømte Protein Bars til børn

November 28
De bedste bedømte Protein Bars til børn

Siden spise på farten er blevet ren rutine, har mange ernæring barer ramt markedet. De tilbyder en bekvem, hurtig lille "måltid" i en pænt indpakket pakke. Selvom ikke det samme som et velafbalanceret måltid eller mellemmåltid, de er bedre end fastfood, Automat snacks eller ikke spiser overhovedet. Ifølge Dr. Mary Gavin, bør de "bedste" protein barer til børn skabe en balance af protein, fedt og kulhydrater, være vitamin- og mineral-berigede, lavt sukkerindhold og give mindst 2,5 gram kostfibre. Interessant nok er de bedste protein barer til børn ikke designet til børn på alle, som de er generelt for meget sukker og for få fibre.

Clif Økologisk Z Bars

Clif Økologisk Z Barer er den eneste "bedste pluk" specifikt markedsført til børn. De er lavet med sunde fuldkorn og naturlige ingredienser og indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer. Clif Økologisk Z Barer er mere af en "energi" bar end et protein bar. De giver lidt flere kulhydrater end standard protein barer; de er imidlertid lidt højere proteinindhold end de fleste granola søjler. En bar (chokolade brownie) giver 120 kalorier, 3 gram protein, 3,5 gram fedt (1 g mættet), 23 gram kulhydrater (10 gram sukker eller 2,5 tsk, og 3 gram kostfibre) og er beriget med 12 vitaminer og mineraler.

Powerbar Nut Naturals

Selv om de fleste børn kan forbruge voksne protein barer, de ikke har brug for så meget protein, så de ultra-høje protein barer er ikke det bedste valg. Powerbar Nut Naturals blev bedømt "Best Crunchy Energy Bar" af redaktørerne af Real Simple magasin. En bar indeholder ca 210 kalorier, 10 gram protein, 10 gram fedt (1 gram mættet) og 20 gram kulhydrater (9 gram sukker eller lidt over 2 teskefulde og 3 gram kostfibre). De er højere i fedt, fordi de er fulde af sprøde, hjerte-sunde nødder. Faktisk er hver smag certificeret Heart Sund af American Heart Association. Det er et godt valg, fordi de tilbyder sunde en møtrik / frugt "trail mix" er lave i sukker, moderat i både protein og kulhydrater og er en god kilde til kostfibre.

PureFit Bars

Disse Kosher-certificeret, veganer-godkendte naturlige fødevarer barer er mejerirelaterede, hvede- og glutenfri. De er lavet med høj kvalitet sojaproteinisolat og er fri for kunstige ingredienser, sukkeralkoholer og almindelige allergener. Mors Holdets hjemmeside gav chokolade brownie sort et "A +" for ernæring, smag og overordnede kvalitet. En bar indeholder 220 kalorier, 18 gram protein, 6 gram fedt (1 gram mættet) og 24 gram kulhydrater (15 gram sukker eller 3,75 teskefulde og 3 gram kostfibre). De er chocolaty og tilfredsstillende, og pr PureFit, vil de ikke smelte let, ligesom de fleste chokolade-belagte stænger, hvilket gør dem til et perfekt valg til lange bil / bus trips og / eller i dit barns sportstaske.


relaterede artikler