Sådan Erstat pacemakere Leads

December 8

En pacemaker er en lille, batteridrevet enhed, der bruger elektriske impulser til at hjælpe hjertet opretholde en normal hjerterytme. Den består af en impulsgenerator og tynde bøjelige ledninger kaldet ledninger. Ledningerne overvåger hjertets hastighed og rytme. Din pacemaker skal kontrolleres med jævne mellemrum. Leads kan bryde, isoleringen omkring dem kan knække, eller de kan blive smittet. Infektion er den mest almindelige årsag en bly er udskiftet. Denne kirurgiske procedure kaldes en ledende ekstraktion.

Instruktioner

1 Ankomst til hospitalet. Du vil blive optaget og prepped for kirurgi. Du får et hospital kjole til at bære og bedt om at fjerne dine smykker, briller, tandproteser og høreapparater. En sygeplejerske vil starte en intravenøs linje.

2 Før operationen vil du blive kørt ind på operationsstuen. Den anesthesiologist skal administrere generel anæstesi.

3 kirurgen vil lave et lille snit i den øvre bryst over eksisterende pacemakeren. Den pacemaker er implanteret under kravebenet. Ledningerne er ført gennem en vene og fastgjort til specifikke områder af hjertemusklen og er fastgjort til impulsgeneratoren.

4 Kirurgen vil tilslutte en speciel ledning på indersiden af bly, eller placere en Snare gennem venen og gribe ydersiden af bly.

5 Kirurgen vil tråd et plastrør kaldes en kappe omkring føringen og indsætte det gennem venen ind i hjertemusklen. Skeden har en laser, der hjælper fri ledningen fra arvæv og forhindrer det i at rive venerne eller hjerte.

6 Kirurgen vil trække bly ud af hjertet og implantere nye bly. Hvis den gamle ledning ikke er inficeret, kan det efterlades i og den nye lead lagt ud for den.


relaterede artikler