Hvad er fordelene ved forsikring for offentligheden?

April 22

Hvad er fordelene ved forsikring for offentligheden?


Forsikring kommer i mange former, herunder sundhed, liv, ejendom og auto dækning. Hver af disse former har forskellige fordele, men hver forsikringstype bærer de samme generelle fordele for offentligheden: følelsesmæssige, sociale og økonomiske. Nogle af fordelene ved forsikring udvides til alle medlemmer af et samfund, ikke kun dem, der holder forsikringspolicer.

Nedsat risiko for økonomiske problemer

Hvis du ikke har forsikring og katastrofen rammer, kan du står over tusinder eller endda millioner af dollars i retten, medicinsk og asset udskiftning / reparationsomkostninger. De fleste mennesker i USA er ikke forberedt på sådanne finansielle forpligtelser. Forsikring derfor beskytter dig mod økonomisk tab og skaber stabilitet i vanskelige tider. Denne stabilitet kan oversættes til evnen til at fortsætte med at investere i økonomien, som stabiliserer den finansielle situation for hele landet, og i høj grad påvirker udenrigshandelen relationer.

Sindsro

Ikke at have forsikring betyder nogle gange er du nødt til at dykke ned i aktiver på at afholde udgifter, såsom juridiske regninger i tilfælde nogen sagsøger dig i en bilulykke. I nogle tilfælde, en manglende forsikring sætter kære i fare - for eksempel, uden sygesikring, kan en ægtefælle eller et barn ikke får den behandling, de har brug for. Det skaber bekymring og stress. Med forsikring, ved du, at du har en pude, som du kan stole, der giver dig fred i sindet.

Investering

Långivere giver ikke midler og støtte til enkeltpersoner og virksomheder, medmindre de har nogle beviser for, at deres investering er sikker, fordi de ikke ønsker at risikere økonomisk tab. Forsikring viser långivere, at de har en vis garanti for at få penge tilbage i tilfælde af en katastrofe. Dette gør det mere sandsynligt, at långiver vil investere, fordi de ser dig som mindre af en forpligtelse.

Risk Awareness

Forsikringsselskaber tider kræver vurderinger som en del af processen for at få dækning. For eksempel, hvis du køber boligejer forsikring, kan din agent påpege risikoen for at få høje træer tæt på boligen eller ikke har en up-to-date elektriske system. Andre fagfolk også stedet risici. For eksempel vil nogle virksomheder kræver en fysisk at få sygesikring. De læger, der udfører disse physicals kan få øje på medicinske problemer, såsom højt blodtryk eller andre sygdomme. Bevidsthed om de risici, du har lader dig planlægge.

Følelse af Ansvar

Når du tager en forsikring, du har ansvaret for de situationer og finansielle spørgsmål, der skaber behovet for politikken. Du forventer ikke andre medlemmer af samfundet til at betale dine regninger. Denne personlige følelse af ansvarlighed holder dig uafhængig og reducerer byrden du lægger på andre.

Information

Forsikringsselskaber organisere information til forsikringstagere og potentielle kunder. For eksempel, de indsamler statistiske data, der viser, hvor folk er i størst risiko, eller hvad sandsynligheden for en bestemt katastrofe er. De giver ofte denne information til offentligheden via deres hjemmesider, agent konsultationer og salgsfremmende dokumentation. Disse oplysninger holder offentligheden underrettet om deres risici og skaber opmærksomhed om problemer.

Andre projekter

Forsikringsselskaber ikke bruger alle de penge folk betaler i præmierne. Ofte er de geninvestere det i forskellige lokale projekter. De midler, som forsikringsselskaberne finansierer mange ting, fra nybyggeri til stipendier.