Tegn du har Naturgas på din ejendom

July 25

Naturgas er et begreb, der anvendes i forhold til en række brændbare, gasformige fossile brændstoffer. Disse overvejende består af metan, metan derivater og kulbrinter (forbindelser lavet af brint og kulstof). Naturgas er almindeligt anvendt til at opvarme boliger samt til madlavning på gas intervaller. Hvis du er heldig nok til at opdage naturgas på din ejendom, kan du være i stand til at sælge den for en pæn fortjeneste.

Surface betingelser

Du kan være i stand til at påvise tilstedeværelsen af ​​naturgas på din ejendom ved at observere tilstanden af ​​overfladejorden og planteliv. Ifølge alliantenergy.com, kan den uventede udtørring eller døende off af græs og anden vegetation indikere, at der er naturgas under overfladen. Men typisk dette er resultatet af en utæt rør, i modsætning til en naturlig aflejring. Ifølge need.org, kan store mængder af kul i din ejendommens jord indikere en naturlig deponering af coalbed metan, som er en naturlig gas fanget mellem lag af kullag.

tilstødende Indlån

Ifølge geology.com, naturgas er i stand til at sive gennem små sprækker i rock- og mineralske lag under jorden. Denne proces gør det muligt at rejse på tværs af store underjordiske afstande, herunder på tværs af ejendom linjer. Så hvis ejeren af ​​en nærliggende eller på anden måde tæt ved ejendommen er "ramt" naturgas, der er en øget sandsynlighed for, at naturgas ligger under din ejendom. Som ovenstående kilde påpeger dog, bør du handle hurtigt, fordi det er muligt for naboerne at "stjæle" gassen ud fra under dine fødder (ulempen af ​​naturgas er i stand til at bevæge sig så let metro).

lydbølger

En mere videnskabelig tilgang til bestemmelse af, om du har naturgas på din ejendom er at skyde lydbølger ned gennem jorden og registrere dem som de hoppe tilbage til overfladen. Ifølge need.org, kan du oprette disse bølger ved at droppe en vægtet objekt på din ejendom eller ved brug af små, kontrollerede eksplosioner. Selvfølgelig bør du søge hjælp fra en geolog eller anden kvalificeret professionel, inden du forsøger nogen af ​​disse typer af tests.

Tyngdekraft

En geolog kan også være i stand til at hjælpe dig med at finde naturgas på din ejendom - i henhold til need.org - ved at måle den tyngdepåvirkning af de underliggende jord formationer. En måde at gøre dette på er ved at gøre pendul målinger, hvor du vurderer tyngdeaccelerationen på et bestemt område ved at måle svingningerne i et pendul.

Lugt

Naturgas er smagløs og lugtfri. Ifølge alliantenergy.com, når naturgas ledes ind i et hjem, er et lugtstof tilsat (kaldet mercaptan), således at lækager kan lettere påvises. Så hvis din ejendom begynder at lugte af rådne æg, er dette ikke en indikation af et naturgas depositum, men af ​​en utæt rør.


relaterede artikler