Kan Foods Hjælp Speed ​​hårvækst & amp; Forbedre hår sundhed?

July 22

Tyk, sund og håndterbare hår stadig vanskeligt for nogle af os, men du kan tage skridt til at fremme sunde og hurtigere hårvækst. Hår, ligesom andre dele af det menneskelige legeme, har en række grundlæggende behov for sundhed og optimal udvikling. Spise fødevarer, der indeholder de næringsstoffer, der er nødvendige for en sund hår kan gavne dig og fremskynde ikke blot hårvækst, men generelle sundhed af dit hår.

Protein

Hår, som består af protein, behov protein for vækst og udvikling samt sundhed. Proteinrige fødevarer omfatter mejeriprodukter, såsom mælk og ost og yoghurt, såvel som i æg, fisk og indmad, som lever. Du kan også få protein fra soja produkter som tofu og sojamælk. Ifølge CWI Medical, bønner er også en glimrende kilde til protein, som er magert kød som kylling. Stick til fedtfattig sorter af kød og mejeriprodukter, som kost med højt fedtindhold kan bidrage til hårtab.

Vitaminer

Hår har brug vitaminer for en sund og hurtig vækst. Vitaminer B og E er særligt værdifulde for at fremme en sund hårvækst og du kan få dem fra fødevarer som kød og fjerkræ samt nødder og frø, ligesom mandler, valnødder, jordnødder, solsikke eller græskarkerner. Olivenolie (regelmæssig eller ekstra jomfru) og avocadoer indeholder også masser af vitaminer B og E.

Vitamin C kan også reducere hårtab, ifølge CWI Medical, og forbedrer jernoptagelsen. Fødevarer med højt C-vitamin omfatter frugter som jordbær, kiwi, citroner og appelsiner.

Mineraler

Jern er en nødvendig ingrediens og mineral for hårvækst, og er især rig på mørke grønne bladgrøntsager veggies ligesom spinat (husk Popeye) og grønkål. Andre fødevarer rige på jern omfatter orgel kød som lever, rosiner, datoer og hele korn som hvede, rug og byg og havre. Havregryn er en glimrende kilde til jern.

Zink er et andet vigtigt mineral for hårvækst. Kirtler i kroppen, der udløser hårvækst brug zink. Fødevarer rige på zink omfatter østers, rejer, muslinger, magert rødt kød og fjerkræ.


relaterede artikler