Knæ, der får varm efter Udøver

September 1
Knæ, der får varm efter Udøver

Et knæ, der bliver varmt efter din motion rutine kan være bekymrende - specielt hvis det er ledsaget af andre symptomer. Fordi et knæ, der er varm at røre kan være forårsaget af en alvorlig skade, er det vigtigt at forstå, hvorfor det kan forekomme, og hvordan det kan behandles og forebygges. Søg læge, hvis symptomerne er kronisk eller alvorlig.

Symptomer

Et knæ, der er varm at røre kan udvikle pludseligt efter træning. Yderligere symptomer kan omfatte svaghed, rødme, hævelse, den manglende evne til helt glatte dit knæ, smerter, ømhed og blå mærker. Du kan nogle gange høre eller føle en "pop" eller knasende fornemmelse på tidspunktet for skaden. Din knæ kan give ud eller bøjes, når du forsøger at lægge pres på den benskade, hvilket gør walking vanskeligt eller umuligt.

Årsager

Din knæ kan blive varmt, fordi blodkarrene spile under træning og mere blod siv til overfladen af ​​huden. Desuden iført konstriktiv eller syntetiske stoffer, mens de udøvede kan fælde varme og fugt på huden og forårsage en varm knæ. Overusing muskler, sener, knogler og brusk med overdreven motion kan stresse de anatomiske strukturer, hvilket resulterer i symptomer såsom hud, der er varm at røre ved. Forhold såsom forstuvninger, stammer, stumpt traume, gigt, slidgigt og springerknæ kan også forårsage symptomer.

Behandlinger

Placer is på dit knæ i ca 15 minutter ad gangen efter din motion rutine. Du kan gentage dette hver time, hvis nødvendigt. Hvile og undgå eventuelle bevægelser, der øger symptomer. Tag naproxen eller ibuprofen til at hjælpe med at reducere hævelse, smerter og hotness. Wrap dit knæ med en elastisk manchet eller bandage til at hjælpe komprimere skadede område og reducere symptomerne. Prop dit ben op på en pude til at hjælpe dræne væske og blod væk fra knæet og mod dit hjerte.

Forebyggelse

Brug sko, der er passende for den type motion, som du gør. For eksempel, bære løbesko mens jogging. Sko skal være i god stand og har en ordentlig ydre og svangstøtte. Varm op med en lav intensitet aktivitet og strækker før din motion rutine. Dette vil hjælpe med at forberede dine knæ for aktivitet og bidrage til at gøre dem mere modstandsdygtige over for skader. Køl ned på samme måde umiddelbart efter din motion rutine til at strække ud stramme muskler og forbedre fleksibiliteten.


relaterede artikler