Hvordan til at reducere forekomsten af ​​Burn Scars med over-the-counter produkter

August 9

Hvordan til at reducere forekomsten af ​​Burn Scars med over-the-counter produkter


Burns er smertefulde en skade, der kan efterlade din hud beskadiget længe efter den indledende såret er helet. Selv en mindre forbrænding forårsaget af græsning en arm på en varm pande eller jern kan efterlade en afslørende ar. Hvis du er træt af at skjule dit ar, er der nogle andre muligheder. Over-the-counter behandlinger kommer i flere former, og arbejde med fortsat brug for at blødgøre og udglatte arret hud samt reducere misfarvning.

Instruktioner

1 Køb en over-the-counter produkt designet til at reducere eller falme ar. Et besøg på din lokale stof butik eller en online søgning vil give dig mange muligheder. Produkter varierer i pris og kommer i flere former. Populære produkter er aktuelt cremer eller geler. Der er også silikonepuder, der er placeret over arret hud ligner en adhæsiv bandage.

2 Læs de medfølgende instruktioner for oplysninger om, hvordan du bruger dit produkt. De fleste topiske cremer bør anvendes på ren, tør hud mindst én gang dagligt. Nogle produkter anbefale flere programmer i løbet af dagen for at maksimere effektiviteten. Påfør produktet direkte på arret hud, så snart alle åbne sår har lukket for de bedste resultater.

3 Påfør produktet som anvist, så længe som påkrævet. For de bedste resultater, skal du anvende den behandling over en periode på flere uger for eventuelle mærkbare ændringer at forekomme. Hvis dit produkt ikke indeholder solcreme, anbefales det, at du anvender en SPF 30 eller højere solcreme på huden du behandler. Solen kunne modvirke effektiviteten af ​​produktet og føre til yderligere mørkfarvning af huden.

TIPS

  • Følg altid produkt instruktioner. Hvis du ikke kan se nogen væsentlige ændringer efter måneders brug, kan du ønsker at ophøre med at bruge og prøve et nyt produkt. Nogle ar cremer hævder at producere resultater i uger, mens andre giver et vindue på op til seks måneder. Læs vejledningen for en mere præcis tidsplan.
  • Som med enhver aktuelt produkt, ophøre med at bruge, hvis der opstår hudirritation.

relaterede artikler