Er Dandelion Root Tea vanddrivende?

November 26
Er Dandelion Root Tea vanddrivende?

Den mælkebøtte kan være kilde til frustration for mange gartnere, men dens medicinske anvendelser er blevet anvendt siden oldtiden. Mælkebøtte tilhører slægten Taraxacum og udfylder de fleste af de varmere tempererede områder i Nordamerika. Mælkebøtte har været anvendt i århundreder til sådanne lidelser som dyspepsi, lever og milt lidelser, anoreksi og hepatitis, ifølge en 2006 anmeldelse i "Journal of Ethnopharmacology." Som med alle urte behandlinger, kontakte din læge.

ernæringsmæssig Oversigt

Mælkebøtter elsker solen og deres blade åbne i løbet af dagen og tæt med natten og overskyet vejr. Både blomsten, bladene, og roden anvendes til forskellige medicinske formål. Mælkebøtte er et overflødighedshorn af vitaminer og mineraler. Den indeholder A, B-kompleks, C og D, samt mineraler zink, kalium og jern, ifølge University of Maryland Medical Center. Den indeholder også carotenoider, terpenoider, cholin, phytosteroler, asparagin, kulhydrater, pektin og phenolsyrer.

Mælkebøtte som et diuretikum

Mælkebøtte rod te anvendes til et diuretikum, ifølge American Botanical rådet. UMMC anfører dog, at te fra bladene anvendes til at fremme udskillelse af urin. Den mælkebøtte rod er en urteagtig rod, hvilket betyder, stængler og blade dø ud i slutningen af ​​vækstsæsonen. Roden er brun og skør, og danner en mælkehvid væske, der er bitter til smagen. Den te er lavet af 1 spsk. af anlægget emmer i varmt vand. Før du bruger mælkebøtte, rådføre sig med din læge.

andre anvendelser

Den amerikanske Botaniske Rådet viser de anvendelser for mælkebøtte - blomst, blade og rod - som dyspepsi, forstyrrelser i galde udskillelse, fremme diurese og appetit stimulation. På grund af sin antioxidant egenskaber, kan mælkebøtte også anvendes til at styrke immunsystemet. Den mælkebøtte urt, blade og blomster, kan anvendes til behandling af højt blodtryk, luft i maven og forstoppelse, men altid indhente en udtalelse fra en læge. Mælkebøtte blade bruges også i salater og vinfremstillingen, såvel som kaffeerstatning.

Bivirkninger og kontraindikationer

Brug mælkebøtte rod te, eller en hvilken som helst mælkebøtte produkt, bør kun ske under tilsyn af en læge. Bivirkninger kan forekomme ved brug af anlægget, såsom allergiske reaktioner, øm mund, halsbrand, hudirritation eller gastrisk hyperaciditet. Det bør ikke anvendes, hvis du har blokeret galdegange eller en galdeblæren infektion. Mælkebøtte har også været kendt for at interagere med antibiotika, antacida og lithium. Hvis du har allergi over for fuglegræs, ragweed, tusindfryd eller røllike, kan du også være allergisk over for mælkebøtte.


relaterede artikler