Hvordan kan vi undgå Cat Allergier når du besøger venner med katte?

February 7

Hvordan kan vi undgå Cat Allergier når du besøger venner med katte?


Den amerikanske Academy of Allergy Asthma & Immunology rapporterer, at selv om næsten tre fjerdedele af de amerikanske husstande har katte og hunde som kæledyr, 10 millioner ejere af kæledyr oplever allergiske reaktioner fra deres dyr. Allergener er til stede i proteiner, der findes i huden, urin og spyt af dyr, og dette materiale er kendt som dyreskæl. Det er ikke nødvendigt at håndtere et dyr at have kontakt med skæl; Det er også til stede i husstøv, møbelpolstring, tæpper og gardiner.

Instruktioner

1 Informer dine venner om din allergi så hurtigt som muligt at give dem optimale forberedelsestid før din ankomst. Vær høflig og husk, at amerikanerne er en nation af dyreelskere, så foreslå, at et par mindre ændringer er alt hvad du har brug for en fornøjelig besøg.

2 Spørg din læge til medicin, før dit besøg. Family Doctor, at ikke-receptpligtige retsmidler er tilgængelige, men nogle har bivirkninger, så det er klogt at konsultere din læge. Lægen kan ordinere antihistaminer, dekongestanter, næsespray eller øjendråber at hjælpe med at reducere den allergiske reaktion.

3 Pak inhalator, i tillæg til anden medicin ordineret af lægen, hvis du er asthmatic.The Mayo Clinic tyder på, at PET allergener kan forværre astma og forårsage åndenød og hvæsende vejrtrækning.

4 Spørg din ven til at holde kattene i et separat rum eller tilskynde dem til at gå udenfor, når du besøger, uanset deres race. Ifølge Humane Society, der er en populær misforståelse, at korthårede eller hårløse katteracer er nonallergenic, når de i virkeligheden kan være stærkt allergifremkaldende.

5 Tag din egen sengetøj og puder, hvis du opholder natten over, fordi Mayo Clinic tilråder, at vask ikke fjerner alle kæledyr allergener fra stof. Hvis det er praktisk, omslutter madrassen i en allergen-blokerende Dækslet kan også medvirke til at reducere symptomer.

6 Undgå enhver kontakt med katten, som selv de korteste interaktion kan medføre en allergisk reaktion. Katte tolke direkte øjenkontakt som en trussel eller en udfordring, så se på katten, i stedet for væk, hvis du bliver kontaktet. Dette vil virke afskrækkende og katten vil instinktivt ved, du bør undgås.

7 Sid på træ eller plastic møbler, hvis det er muligt, da katten skæl klamrer til polstrede møbler og hynder. Elect at tilbringe tid i værelser med trægulve, som skæl er til stede i tæpper. Brug en højeffektiv partikler luftrenser under dit besøg; ifølge Mayo Clinic, vil dette reducere luftbårne skæl.


relaterede artikler