Secrets til Staying Slim

February 15

Secrets til Staying Slim


Opholder slank er et populært emne, især da vi alder. Hver dag bliver vi overdænget med tv og trykte annoncer, der lover et vægttab løsning. The Natural News rapporterer, at i 2007 alene, kosten industrien oversteg $ 40 milliarder i indtægter, og fitness branchen var på $ 17.6 milliarder kroner. Som krav forbliver de samme eller stiger, så gør deres profit. Den gode nyhed er, at der er måder at opnå varige resultater billigt og fornuftigt.

Vide, hvad du spiser

Det er nemmere end nogensinde at vide, hvad du spiser. Food and Drug Administration Ernæring Fakta label på mange fødevarer vil nedbryde portionsstørrelse, kalorier, fedt, natrium og andre vigtige fakta. Udfordre dig selv til at blive en ernæring detektiv. Som du gennemlæse købmand gangene, tage tid til at læse etiketter, før du køber. Du kan blive overrasket over, hvad du finder ud af, og det vil hjælpe dig til at undgå at købe fødevarer, der er ernæringsmæssigt tomme, men alligevel kalorieindhold rige.

Hold en Calorie Journal

Mange mennesker holder en kalorie og humør tidsskrift. Selv hvis du kun forsøge dette for en kort stund, vil det gavne dig at forstå, hvornår og hvorfor du spiser bestemte fødevarer. I slutningen af ​​ugen, gennemgå din daglige forbrug. Du kan blive overrasket over den faktiske mængde kalorier du forbruges, vers hvad du troede, du forbruges. Skræddersy din kost efter hvad du opdage og foretage positive ændringer, hvor det er nødvendigt.

Dyrke motion

Motion er afgørende for at bo slank. Ifølge Healthlife, bør du tilstræbe et minimum på 20 til 30 minutter dagligt. Hvis tiden ikke er tilgængelig, bryde op dine sessioner til 10 minutter hver i løbet af dagen, og fokus på kvalitet. Drej og stable dine former for motion for at gøre det udfordrende. Vælg gåture, aerobic, yoga, cykling, svømning, kick-boksning, vægttræning og enhver anden øvelse, du nyder. Du behøver ikke deltage i en fitnesscenter enten, som hjemme træning er lige så effektive, når det gøres ordentligt. Det centrale er at holde det sjovt at undgå udbrændthed.

Tænk "Slim"

Den største hemmelighed til opholder slank er at gøre det en levetid vane og ikke en hurtig løsning. Find måder dagligt for at blive slank, såsom: at tage trappen, plukke en fjern parkeringsplads, komme op fra din stol ofte, at spise små måltider hver par timer, bringe din frokost til arbejde, laver havearbejde og husarbejde selv, gå eller ride en cykel i stedet for at køre, når det er muligt, drikke masser af vand, bestilling mindre måltider på restauranter, ved hjælp af din frokostpause som en fitness pause, etc. som man vedtager disse i dit liv, vil du finde endnu flere måder, indtil det bliver en måde at liv.

Omgiv dig med positive mennesker

En af de største udfordringer for opholder slanke kan være det firma, vi holder. Søg efter andre, der uplift og motivere dig til at blive på sporet. Deltag i en fitness gruppe eller starte en i dit nabolag. Tjek din lokale Parker og Fritid Institut for grupper, der mødes ugentligt såsom løb, cykling, svømning og walking klubber. Deltag en online gruppe dedikeret til fitness og vægtkontrol, hvor du kan bifalde hinandens indsats.

Må ikke besætte Om Scale

Opholder slank er en livslang vane, som ikke behøver at blive regeret af vægten. Denver Examiner finder, at vores vægt svinger dagligt på grund af mange faktorer. Forståelse og accept dette vil frigøre dig fra nødvendigheden af ​​at kontrollere din vægt konstant. Faktisk kan skalaen ofte være vores største udfordring at bo slim, som vi forsøger at bekæmpe de udsving. Bliv på sporet ved at overvåge din kost og motion, og kun bruge skalaen som en målestok for succes.


relaterede artikler