Malerone Side Effects

August 9

Malarone er en receptpligtig medicin, der bruges til behandling af sygdommen malaria. Medicinen tjener til at forhindre en bestemt type parasitisk infektion, som kan opstå, når de rejser til områder, der huser malaria (samt resistent malaria). Det er klassificeret som et malaria. Som med enhver form for medicin, er der nogle mulige bivirkninger, der kan opstå på grund af Malarone brug.

Almindelige bivirkninger

Der er forskellige almindelige bivirkninger, der kan opstå på grund af at tage Malarone. De omfatter svaghed, kvalme, kaster op, diarré, hoste, svimmelhed, følelse af uklarhed, appetitløshed, mavepine, hovedpine og mund sores.These bivirkninger er normalt anses for at være mindre, da de har tendens til at gå væk, når kroppen vænner sig til medicinen. Søg læge, hvis de ikke går væk eller bliver værre.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er sjældne, men canr resultat af brug af Malarone. Søge akut lægehjælp, hvis de opstår. Nogle potentielt farlige bivirkninger er mørkere farvet urin, kulderystelser, feber, dvælende eller ekstrem kaste op, åndenød, unormal svaghed eller udmattelse, gulfarvning af øjne eller hud, vægttab den, ringen i ørerne, kramper, rygsmerter, muskelsmerter, hævede, skrælning, rød eller blærer hud, psykiske eller humørsvingninger og lys afføring.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner anses også for at være alvorlige bivirkninger af Malarone. Nogle tegn på allergisk reaktion over for Malarone er bryst eller hals tæthed, unormal hæshed, hævelse af tunge, læber, ansigt, eller mund, problemer med at trække vejret, hududslæt, kløe og bryde ud i nældefeber. Søg straks lægehjælp, hvis en allergisk reaktion forekommer.

Sollys Følsomhed

En sjælden, men mulig, er bivirkning af at tage Malarone øget følsomhed for sollys. Hvis du brænder lettere end normalt, underrette din læge.

Lægemiddelinteraktioner

Lægemiddelinteraktioner er mulige, når mere end én medicin tages på samme tid. Disse vekselvirkninger kan føre til nedsat eller forøget effektivitet af et eller flere af de lægemidler, der er involveret, samt muligvis nogle negative bivirkninger. Før du starter Malarone, underrette din læge af al medicin, du måske tager, især blodfortyndende medicin (såsom warfarin), metoclopramid, tetracyclin, rifabutin og rifampin.