Sådan forhindrer en frossen skulder

February 1

Sådan forhindrer en frossen skulder


En frossen skulder, eller klæbende capsulitis, betyder, at du gradvist at have svært ved at flytte din skulder over en længere tidsperiode. Du finder det smertefuldt at sætte din hånd i baglommen, kam dit hår eller, hvis du er en kvinde, fastgøre din bh. Fordi det tager lang tid og masser af fysisk terapi for at løsne musklerne, er det vigtigt at følge disse skridt til at forhindre denne betingelse.

Instruktioner

1 Overvåg din diabetes konsekvent. Denne tilstand kan bringe på en frossen skulder. Andre sygdomme forbundet med skulder stivhed er Parkinsons og hjertesygdom, så vær omhyggelig med at følge trin til forebyggelse nedenfor, hvis du lider af disse sygdomme.

2 Stræk dine skulder muskler dagligt. Tag et håndklæde og hold den lodret med den ene hånd over skulderen og den anden omkring tilbage. Slæbebåd på håndklædet først med den ene arm, derefter med den anden, holder den strakte position i 30 sekunder hver gang.

3 Find en bar, du kan bruge til at strække dine sener i en park eller fitness center. Hæng fra det, hvis du er tryg ved at gøre dette. Du kan også bruge en kortere bar og bøj knæene for at give dig pull du har brug for. Vær sikker på at rotere dine hænder med håndfladerne mod og væk fra din krop til at strække forskellige sener.

4 Practice god ergonomi, når man sidder ved computeren. Dine fødder skal være på jorden og ryggen lige, men ikke anspændt eller stiv. At strække ryggen, placere en pude eller to på jorden og ligge oven på dem, så de er lige ved din ryg. Føler du bliver skubbet fremad.

5 Opretholde et sundt immunsystem ved at spise uforarbejdede fødevarer. Spis en række frugter og grøntsager for at få dine vitaminer og mineraler. En god praksis er at have så mange farver i dine frugter og vegetabilske retter som muligt.

6 Gør blid vifte af bevægelse øvelser så tidligt som muligt efter en skade. En frossen skulder kan skyldes inaktivitet skyldes en forstuvning eller brud. Spørg efter en eller to fysiske terapi sessioner for at få et hjem øvelse program, hvis din forsikring ikke dækker regelmæssige besøg.

TIPS

  • Frivillige til at gøre aktiviteter, hvor du bruger din skulder leddene ligesom havearbejde, rengøring eller hjem reparation.
  • Må ikke forsømme vifte af bevægelse øvelser efter bryst eller lungeskader som disse kan også føre til en frossen skulder.