Vægttab programmer, virkelig arbejde

September 5

Vægttab programmer, virkelig arbejde


Vægttabet kan være en stor udfordring. De fleste mennesker ikke engang klar over vægten er snigende op på dem, indtil det er for sent, og så pludselig de ser tallene på skalaen og det bare chokerer dem til virkelighed. At finde et vægttab program, der virkelig fungerer kan være næsten lige så hårdt som at miste vægt, men der er nogle, der har vist sig at fungere godt.

Weight Watchers

Dette er muligvis den mest succesfulde vægttab program i Amerika i dag. Det giver dig et pointsystem til at bruge, og du kan spise noget, du kan lide. Weight Watchers har en enorm liste over fødevarer og har tildelt point til dem, så du kan holde styr på dine point i næsten enhver situation. Når du har nået dit punkt grænse, du nødt til at stoppe med at spise for dagen, eller gå over. Point optalt op hver uge, og du kan se, hvis du gik over eller under. Punkterne er gearet til at hjælpe du indtager færre kalorier og spise sundere mad, så du vil tabe, hvis du følger systemet. Derudover er der er ugentlige indvejning s og møder, og mange incitamenter til at tabe den vægt, samt sanktioner, hvis du tager på i vægt. Det er en gennemprøvet program.

Atkins Diet

Den Atkins Diet virkelig fungerer, selv om der er en vis debat om de langsigtede sundhedsmæssige virkninger. Denne diæt hovedsageligt sætter din krop på en næsten all-protein kost, skære kulhydrat niveauer til næsten nul - især for de første to uger. Det er tilladt at spise alle de proteiner og fedt, du ønsker, men kulhydrater er ikke tilladt. Dette gør en enorm skift i kroppens stofskifte, får det til at brænde fedt du har gemt som en erstatning for manglen på kulhydrater. Protein tager længere tid at fordøje, så kroppen arbejder hårdere og længere tid at behandle et måltid. Atkins virker, og ofte leverer hurtigt vægttab, men det skal bemærkes, at så snart du vender tilbage til en kost, hvor kulhydrater kommer tilbage i spil, vægten kommer tilbage på.

South Beach Diet

Dette er en anden kost, der virkelig virker, og er meget lig den Atkins kost ved, at det skærer kulhydrater tilbage til et minimum, især i starten. Men i modsætning til Atkins, det tillader deres genindførelse i meget moderate niveauer, og på et langt hurtigere tempo. The South Beach Diet understreger vigtigheden af ​​grøntsager og frugter som en del af den samlede kost, som adskiller sig fra Atkins i at det ikke er så fokuseret på protein. Denne diæt kan hjælpe dig med at tabe, og hvis overholdes, kan holde det ud. Men igen, være klar over, at en tilbagevenden til et liv i ubegrænset kulhydrater er en tilbagevenden til vægtøgning.

Diabetisk Diet

At vælge at følge en kost, der er sikkert for diabetikere er et glimrende valg for folk, der ønsker at tabe sig og holde det ud. Diabetikere skal overvåge deres indtag af kulhydrater omhyggeligt; spiser ofte og lidt; have en kost rig på grøntsager; begrænse deres fedtindtag og drikke masser af væske. Alle disse ting stave sundere levende og vægttab, samt at holde vægten off lang sigt.


relaterede artikler