Hvad & # 039; s Din Breakfast personlighed type?

June 25
Hvad & # 039; s Din Breakfast personlighed type?

Oversigt

Du har hørt mere end én gang, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men gør god morgenmad valg kan bare ikke synes praktisk. Efter alt, du har travlt, og på en stram tidsplan - så du lader din "morgenmad personlighed" diktere. Du vælger noget hurtigt, men fedt-laden, eller noget velsmagende men mangler i stof, eller måske, du er i vane med at springe morgenmaden alle sammen. Ligegyldigt hvad din morgenmad personlighed type er nu, kan du ændre det. Beslutter at faktisk spise morgenmad og gøre sunde valg kan sætte dig på rette vej til at spise sundt hele dagen.

Vores kroppe kræver næring for at fungere, og hvis vi afkald morgenmad, er vi ikke give vores kroppe en god start på dagen.


Nicole T. Smith, forfatter til "Skinny Genes"

På vejen? Lav en smoothie.

Chef og kogebog forfatter Lindsay Nixon konverteret til smoothies til morgenmad og har ikke set sig tilbage. Hun siger, at spise en sund morgenmad sætter tonen for at vælge en sund frokost og middag, også.

"Jeg synes også, at jeg er meget mere energi, og behøver ikke engang kaffe til at føle sig vågen om morgenen, når jeg har en hurtig og nærende smoothie til morgenmad," siger hun.

Du kan forberede en af ​​hendes foretrukne smoothies i mindre end 5 minutter. For en tropisk Bliss smoothie, kombinere 1/2 til 1 kop soja eller mandelmælk med en kop frosne ananas stykker og 1/4 kop frosne mango bidder i en blender. Blend indtil glat, tilføje mere sojamælk som nødvendigt. Alternativer omfatter erstatte appelsinjuice for nogle af soja mælk eller kokosmælk i stedet for sojamælk.

Nixons kogebog, "The Happy Herbivore," omfatter en bred vifte af veganske Morgenmad indstillinger, og hendes kommende bog berammet til december 2011 "Everyday Glad Herbivore," er at inkludere en række smoothie opskrifter.

Vigtigheden af ​​Morning Meal

Morgenmad kaldes "Morgenmad" for en grund - du bryder hurtigt du havde, mens du sov. "Vores kroppe kræver ernæring til funktion, og hvis vi afkald morgenmad, er vi ikke give vores krop en god start på dagen, siger Nicole T. Smith, en licenseret akupunktør og forfatter til" Skinny Genes. "" Derudover er mange mennesker, der springer morgenmaden opt for kaffe at starte dagen eller sukkerholdige fødevarer senere. "

Gina Keatley, en ernæringsekspert og personlig kok, der driver den nonprofit samfund mad-program Nærende NYC, arbejder med mange forskellige morgenmad personlighedstyper, herunder de hjemløse, som ikke ofte har ressourcer til at gøre gode måltid valg. "En god morgenmad virkelig få din krop i bevægelse," siger hun. "Sæt dig op for succes. Vær opmærksom på at du gør et bevidst valg for dig selv."

"Sandheden er, med morgenmad som med enhver anden måltid, er din krop afhængig af dig at give det, hvad den har brug for," siger Smith. "Når man ikke gør det, er det kun et spørgsmål om tid, før det begynder at vise tegn på problemer, sygdom, sygdom og aldring."

Type 1: for travlt til morgenmad

Hver morgen er den samme - hektisk. Du er så travlt med at få dig selv og eventuelt andre medlemmer af din familie klar til den dag, det er ikke indtil du er i bilen eller i toget, at du indser du har glemt at spise morgenmad. Ved frokosttid, du er glubende og hoved lige til en fastfood restaurant at sætte en stopper for sult veer og forkæle disse cravings.

Hvis alt for ofte du finde dig selv "for travlt til morgenmad," Keatley foreslår at starte små og gøre hårdkogte æg i forvejen. Du kan skræl dem og gemme dem i køleskabet for at få fat på din vej ud af døren. Til formål at forbruge mindst ét ​​protein og en fuldkorn om morgenen, og du vil føle sig meget mere parat til at tage på din dag.

Type 2: Bagels og Kiks

Midt i morgen rush, en daglig dosis på carbs vinker dig. Ligesom dem, der har for travlt til morgenmad, alt for ofte du finde dig selv at styre bilen mod nærmeste drive-through eller stoppe på cafe rundt om hjørnet fra dit tjenestested for en stor bagel slathered med flødeost eller en solid skinke og ost kiks.

"Til morgenmad, jeg har normalt to æg og fire stykker af kalkun bacon," siger Caitlin Kizielewicz, en public relations manager i Arlington, Virginia. "På vores gamle kontor vi plejede altid at gå ned blok til donut shop - jeg ville få en hel hvede bagel og lys flødeost Det var ikke før jeg begyndte at se, hvad jeg spiste, at jeg indså, hvor mange tomme kalorier var. i at morgenmad - og jeg var stadig sulten ikke længe efter er overflødigt at sige, det har været et stykke tid siden jeg har haft en bagel "..

Spise en sund morgenmad, især en højt proteinindhold, øger mæthed og reducerer sult hele dagen. Desuden en proteinrig morgenmad reducerer hjernen signaler kontrollerer mad motivation og belønning-drevne spiseadfærd, notea University of Missouri forsker og hendes team, der brugte funktionel magnetisk resonans til at nå deres konklusioner, som blev offentliggjort i tidsskriftet "Fedme. "

Type 3: Latte og en Muffin

Du elsker at nyde, at store kop kaffe fra din favorit barista hver morgen, og du altid fortælle dig selv en stor nonfat latte vil fungere som din eneste Morgenmad element. Men når du står disse rækker af frisk bagt boller og kager, du grotte - oftere end du gerne vil indrømme.

Jacqueline Gikow, en New York-baserede guldsmed, husker hendes kaffe og muffin dag alt for godt. I 10 år, frekventeres hun en specifik diner for hendes morgen java og muffin top, selv om hun havde en vægt problem. "Omkring tre år siden, jeg begyndte at gå til en ernæringsekspert, der har ændret min tilgang til at spise, og som medtages min morgenmad valg," siger hun. "Nu er jeg en frugt og fiber Morgenmad person fleste dage Min vægt har stabiliseret sig, og når jeg spiser morgenmad gør jeg ikke snack indtil frokost Min morgenmad består normalt af en banan og højt fiberindhold korn -.. Og det er meget tilfredsstillende. "

morgenmad Bars

Du foretrækker en afslappende skål Wheaties, men din tidsplan vil ikke tillade det. I stedet kan du få fat i en korn bar, der måske ikke være så sundt som du tror. I sin bog, Smith, der refererer til disse typer af barer som "Heath søjler" i stedet for "sundhed barer," omfatter et diagram til at hjælpe læserne skelne mellem stængerne, der er sunde og dem, der er indlæst med sukker.

"Du kan blive overrasket over at erfare, at de fleste barer falder i candy bar kategori, og du kan aldrig stole på den forreste etiket, til barer eller på anden måde," siger Smith.

I stedet for en korn bar, hvorfor så ikke vælge "frokost til morgenmad" i stedet? Den amerikanske Diætetiske Association foreslår kraftoverførsel op med en solid morgenmad at afværge sukker cravings senere. Du kan nå for at sidesten veggie pizza eller en skind kyllingebryst med grøntsager på siden til din morgen måltid.

Med hensyn til hvor mange kalorier du bør sigte mod at indtage under morgenmad, det varierer fra person til person. Keatley foreslår ser mere på, hvad der er i din morgenmad i stedet for, hvor mange kalorier du spiser.

"Det er bedre at spise noget med 400 kalorier, der er økologisk, spirede, hele korn og / eller rå end noget, der er 100 kalorier og behandles," siger Smith.


relaterede artikler