Naturlige helbredelsesmetoder for Peyronies sygdom

May 25

Peyronies sygdom, nogle gange en konsekvens af diabetes mellitus eller traume, er en smertefuld lidelse forårsaget af akkumulering af plak på de øvre og nedre sider af penis i det erektile væv. Vævet først bliver betændt, og senere arret. Denne plak og ardannelse reducerer fleksibiliteten af ​​organet og gør samleje smertefuldt. Undertiden plak og ardannelse er så alvorlige, at de forårsager penis til at bøje i en bue under en erektion. Plaque der samler sig på toppen af ​​akslen, den mest almindelige form, kan resultere i penis bøjning opad, mens plaque forekommer på undersiden forårsager penis til at bøje nedad. Af de mænd, der lider af denne sygdom, 30 procent har også en anden form for fibrose eller hærdede celler, såsom kuskefingre af hånden. Mens der er i øjeblikket ingen helbredelse for sygdommen, nogle lægemidler hjælpe med smerter, og kirurgi kan være gavnligt i nogle tilfælde. Selvfølgelig er der dem, der søger naturlige helbredelsesmetoder for sygdommen. Mens nogle kan hævde, at de får nødhjælp fra specielle urter eller fødevarer, der har være nogen accepteret dokumentation nogen naturlige helbredelsesmetoder for Peyronies sygdom.

Behandlinger vitamin

Der har været nogle få undersøgelser, hvor forskerne har studeret effekten af ​​vitaminer på mænd ramt af Peyronies. Vitamin E er testet som en behandling i små undersøgelser, og forskere har rapporteret, at nogle patienter modtog nogle forholdsregler. Desværre har der ikke været nogen kontrollerede undersøgelser af effekten af ​​E-vitamin på Peyronies sygdom.
Para-aminobenzoat, et stof beslægtet med vitamin B-kompleks vitaminer, er også blevet undersøgt som en behandling for Peyronies, men resultaterne var ikke fyldestgørende. Vitamin C er også blevet undersøgt, men har ikke vist sig at være effektive, og athough nogle mænd mener, at vitamin E og C samt B-vitaminer medvirke til at reducere symptomerne, har ingen vist sig at være effektiv.

Antioxidanter

Acetyl-L-carnitin, en kraftfuld antioxidant, har vist sig at være til nogen hjælp til at lindre symptomer, men igen er der ikke noget videnskabeligt bevis for, at dette er virkelig effektiv. De, der ønsker at prøve denne metode bør bruge mindre end 300 mg, da højere doser kan forårsage søvnløshed.

Kalium Para-aminobenzoat (POTABA)

Forskere gennemført undersøgelser af forsøg med kalium para-aminobenzoat. Resultaterne viste, at selv om det ikke helbrede sygdommen, det syntes at forhindre yderligere peniskrumning.

Peyronies Behandling Pills

Der er flere markedsførte "helbredelse" for Peyronies, men ikke til dato indeholder fibrin-opløsende stoffer, og derfor ikke kan helbrede sygdommen.

Massage

Mens nogle promotorer forsøger at markedsføre deres vitaminberigede cremer og olier beregnet til at blive masseret ind i huden på penis for at "helbrede" Peyronies sygdom, har ingen vist sig at være effektiv.


relaterede artikler