Naturlige behandlinger for sinus hovedpine

March 3

Sinus hovedpine plager os ofte i vintermånederne, når luften er tør, under kolde årstid eller løbet af efteråret og foråret, når nasal allergi strejke. Snarere end at nå til en over-the-counter løsning, er der flere måder at behandle sinus hovedpine naturligt. Dette omfatter alt fra en dampende varmt brusebad til en ansigtsmassage.

Egenskaber

Sinus hovedpine afviger fra almindelige hovedpine. Smerten normalt vises rundt sinus hulrum placeret bag øjnene, omkring næse og over kinderne. Du kan også bemærke nogle tyngde eller hævelser i ansigtet. Hertil kommer, at smerterne bliver mere intens, når du flytter dit hoved. Det smerter forbundet med sinus hovedpine, hvis forårsaget af betændelse og overbelastning normalt på grund af bihulebetændelse eller nasal allergi.

Behandling Plan

For at mindske trængslen, der forårsager sinus hovedpine, nå for saltvand næsedråber ved det første tegn på en sinus hovedpine. Den dråber klare bihuler ved at tilskynde dræning. Til aflastning af trykket omkring bihulerne, anvende en varm komprimere i op til 5 minutter.

Brug en luftfugter at fugte luften. Den fugtige luft ikke kun kan bruges til at behandle din sinus hovedpine, men også forhindre fremtidige sinus hovedpine. For at tage det et skridt fremad, indånde damp hjælper også yderligere løsne overbelastning. Dæk dit hoved med et håndklæde og inhalere damp fra en skål med varmt vand i op til 10 minutter. Indånde dampen fra et varmt brusebad kan være lige så effektive.

For en ekstra effekt, tilføjer eukalyptusolie til vandet. Eucalyptus kan fungere som et antibakterielt middel og slimløsende at behandle din sinus hovedpine. Expectorants hjælpe med at lindre overbelastning forårsager din sinus hovedpine. Tea tree olie har lignende egenskaber, når de tilsættes til dampen kan også hjælpe. Tilsæt 3 til 5 dråber æterisk olie til vandet. Så indånde dampen tre til fire gange om dagen, indtil symptomerne er lettet.

Hvis hovedpine fortsætter med at bestå, så prøv en ansigtsmassage, foreslår National Pain Foundation. Masser blidt området over og mellem øjenbrynene ved hjælp af din pegefinger. Pres i op til 15 sekunder.

Advarsel

Du bør se din læge, hvis De har en intens hovedpine, der varer længere end 24 timer uden at lempe eller hvis din hovedpine bliver værre. Også kigge efter symptomer som feber, stiv nakke, kvalme eller opkastning. Disse symptomer kan være tegn på en mere alvorlig lidelse som meningitis.


relaterede artikler