Hvordan til at lindre smerter fra plantar fasciitis

June 11

Hvordan til at lindre smerter fra plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en betingelse for foden, som kan forårsage ekstrem smerte og ubehag. Den tykke bindevæv, der understøtter svangen af ​​foden bliver betændt på grund af faldende buer, overdreven løb eller walking, fedme, gå på hårde overflader eller dårligt montering sko.

Jeg har lidt af denne betingelse i årevis. Her er nogle tips baseret på lægens råd og mine egne erfaringer til at lindre smerten af ​​plantar fasciitis og forebygge fremtidige flare-ups.

Instruktioner

En Rest er den vigtigste måde at lindre smerten fra plantar fasciitis. Hold dine fødder i et par dage hvis det er muligt. Undgå overdreven gå eller vægtbærende motion.

2 Anvend is til foden flere gange om dagen, i mindst 10 minutter per session. Det bedste tidspunkt er første ting om morgenen, når du først komme ud af sengen, når smerten er på sit værste, fordi Plantar Fasciia har forkortet og strammet i løbet af natten, når din fod blev lempet i en fremadrettet position. Anvend is også efter går eller udøver, og før sengetid.

3 Den mest komfortable og bekvem måde at anvende is er at sidde i en stol eller på en sofa, med fødderne på gulvet, så dine knæ er i en 90 graders vinkel. Placer en blød gel ispose under din hæl og hvile foden på isen pack. Du kan også sætte en flaske vand i fryseren, og når det er frosset fast, rulle din fod frem og tilbage over flasken for at anvende is til din fod.

4 Strækker vil også hjælpe med at lette smerten. Sid på gulvet med benene lige ud foran dig. Flex dine fødder, og wrap et håndklæde, bælte, rem, eller et stykke reb omkring kugler af dine fødder og trække din fod tilbage mod din krop. Du vil føle strækket i din mund og i din hamstrings og kalve.

5 Du kan også gøre dette forstrækning og Achilles stretch ved står over for en mur og hælder i retning af den, så du føler en let stræk fra din hæl og op på bagsiden af benene.

6 Brug en tennisbold til at massere din hæl og bue af din fod. Sid i en stol eller på en sofa med fødderne på gulvet og dine knæ bøjet i en 90 graders vinkel. Placer en tennisbold under din fod og forsigtigt rulle den rundt i alle retninger, masserer vævet.

7 Bær støttende sko, og undgå flip-flops. Fodlæger ofte kalder plantar fasciitis "flip-flop sygdom."

8 Nogle gange kan plantar fasciitis udvikle sig til en knogle anspore (også kaldet en hæl spore). Som plantar Fasciia trækker sig væk fra hælen knogle, kroppen reagerer ved at udfylde dette rum ved voksende knogle. Resultatet er en skarp, torn-lignende knogle anspore. Den knogle anspore er resultatet af betændelse, ikke årsagen til dine smerter. Nøglen til smertelindring behandler det betændte område af plantar fasciitis.

9 Prøv dette trick. Køb nogle Scholl Heel Spur indsætter og bruge dem i alle dine sko. (De koster omkring $ 7 a pair.) Tag saks og klippe et hul i området af hælen pad hvor din smerte er det værste. Du vil skabe en "doughnut" formet hul i hælen pad. Dette hul vil forhindre enhver pres fra at blive placeret på det mest følsomme sted, eller knogle anspore, hvis du har en.

10 Hvis smerten fortsætter i en længere periode, eller bliver svær, se din læge. Han kan ordinere en anti-inflammatorisk lægemiddel, såsom Kortison eller prednison. Kortison skud kan gives i Plantar Fasciia for øjeblikkelig nødhjælp. Din læge kan også ordinere en skinne til at bære om natten, der holder foden i en bøjet stilling.

TIPS

  • Resting, glasur, og strække plantar fasciitis normalt bringer lindring.
  • Du har måske flare-ups for resten af ​​dit liv. Lær at forebygge smerten ved at forstå udbrud af smerte, og tager de nødvendige forholdsregler for at forhindre, at smerter fra at blive værre. (Begrænsning af motion, etc.)
  • Hvis smerten er svær, se din læge straks.

relaterede artikler