Hvad er fordelene ved citrusbioflavonoid?

March 13
Hvad er fordelene ved citrusbioflavonoid?

Øge din C-vitamin indtag er ikke den eneste grund til at spise citrusfrugter - disse frugter også give en række gavnlige forbindelser kaldet bioflavonoider. Mens forskningen er stadig i de indledende faser, kan disse forbindelser hjælpe med at nedsætte din risiko for hjertesygdomme og kræft, beskytter din hjerne funktion som du alder, og forbedre din omsætning.

Kolesterol Connection

De potentielle hjerte-sunde effekter af citrusfrugter er ikke bare på grund af folat og C-vitamin disse frugter indeholder, selvom disse er både en fordel i at forebygge hjertesygdomme. Citrus flavonoider hjalp lavere både kolesterol og triglycerid-niveauer i en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Agricultural and Food Chemistry" i 2011. flavonoider tangeretin og nobiletin havde den største effekt, men sinensetin, hesperetin og naringenin havde også en lille effekt.

Kræftbehandling Potential

Selv om forskning er stadig i de indledende faser, kan citrus bioflavonoid tangeretin kunne hjælpe med behandling af resistente kræft. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Natural Products" i 2012 fandt, at dette flavonoid hjalp inducere celledød i lægemiddelresistente kræftceller og gjort dem mere følsomme for kemoterapi medicin.

Brain Power Protection

Mange citrus bioflavonoider, herunder hesperetin kan krydse blod-hjerne-barrieren, og dermed give dem mulighed for at være gavnligt i at beskytte din hjernefunktion, ifølge en artikel offentliggjort i "Journal of Agricultural and Food Chemistry" i 2012. En undersøgelse med rotter offentliggjort i juli 2010 i "Journal of Medicinal Food" konstateret, at en citrus bioflavonoid, naringin, ser ud til at hjælpe med at forhindre en type celle skader, der fører til Alzheimers sygdom, selv om der er behov for mere forskning for at se, om denne fordel opstår i mennesker, samt hos rotter.

Inflammation og cirkulation Improvement

Lovende forskning, der involverer patienter med metabolisk syndrom peger på en potentiel fordel af en citrus bioflavonoid kaldet hesperidin. En undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism" i maj 2011 viste, at patienter, der fik hesperidin havde færre markører for inflammation i deres blod og forbedringer i endotel funktion eller funktion foring af deres blodlegemer, og dermed i omløb såvel. Disse forbedringer kan også sænke risikoen for hjertesygdom.


relaterede artikler