Hvad er fordelene ved en antidepressiv medicin?

June 28

Antidepressiva er receptpligtig medicin, der anvendes til at bidrage til at ændre hjernens kemi af mennesker, der lider af depression og / eller angst. Mens antidepressiva, ligesom de fleste andre medikamenter, har en risiko for bivirkninger, er der mange potentielle fordele for denne type behandling med lægemidlet.

humørsvingninger

Antidepressiva arbejde for at øge "feel good" kemikalier i hjernen og som regel kan gå en lang vej mod behandling af depression, ifølge MedlinePlus.

appetitregulering

Deprimerede mennesker har tendens til enten at spise mere eller mindre afhængig af deres humør, ifølge National Institute of Mental Health. Antidepressiva typisk hjælpe med at regulere appetitten til normale niveauer.

Fremme af Sleep

De, der er deprimeret enten sover for meget eller for lidt, ifølge National Institute of Mental Health. Antidepressiv medicin terapi hjælper normalt patienter med søvn regulering.

Forbedret Koncentration

Dårlig koncentration og tab af interesse i gang haft aktiviteter er forbundet med depression. Antidepressiva normalt støtte i koncentration, ifølge MedlinePlus.

Overvejelser

Selvom nogle antidepressiva muligvis kan øge selvmordstanker i mennesker under alder 24, nogle undersøgelser finansieret af National Institute of Mental Health viser, at fordelene i kemisk behandling af depression hos unge mennesker normalt opvejer den potentielle risiko.


relaterede artikler