Elektrisk sikkerhed Inspektion Tjekliste

May 25

Elektrisk sikkerhed Inspektion Tjekliste


Elektriske ledninger og udstyr kan udgøre en fare i ethvert hjem eller arbejdsplads. Forkert brug af elektriske apparater kan øge risikoen for elektrisk stød eller producere en brandfare. Men at tage disse enkle trin kan hjælpe, reducere risikoen sikkerhed udgøres af elektriske systemer.

Sikringer

Sikringer og afbrydere er afgørende for sikkerheden i et elektrisk system. Hvis et kredsløb bliver overbelastet, vil sikringen blæse, hvilket forhindrer en farlig opbygning af elektricitet. Når sikringer blæse, skal du sørge for at erstatte dem med den samme type sikring, der er normeret til samme ampere belastning. Hvis du udskifter et hjem sikringsboks, installere en S-typen sikringsboks, som kun vil tillade den korrekte sikring, der skal installeres, hvilket forhindrer utilsigtet brug af den forkerte type sikringer.

Outlets

Aldrig overbelaste forretninger med for mange apparater eller outlet splittere. Check forretninger til at sikre, at de ikke bliver varm at røre eller misfarvet over tid, da dette kan indikere en potentielt farlig overbelastning. Hvis der er små børn i husstanden, dækker alle ubrugte forretninger med et beskyttende dække for at beskytte mod stød.

Ledningsføring

Sørg altid for, at apparater er tilsluttet fast uden nogen stamme eller spænding på ledningen, der kan forårsage stikket til at komme delvist løs. En elektrisk inspektør vil sikre, at ledninger i en bygning er sikkert og opfylder lokale bygningsreglementer før bygningen kan sælges. Men det er en god idé at hyre en elektriker til at kontrollere ledninger, hvis du bemærker nogen uregelmæssigheder, såsom kredsløb, der ofte rejse, eller blæse sikringer, eller varme, der kommer fra forretninger eller sikringsboksen.

Belysning

Sørg for at udskifte elpærer med nye pærer af samme watt. Derudover sikre, at nye pærer er altid skrues fast, som en løs pære kan overophede og udgøre en brandfare. Hold alle lamper og andre lysarmaturer væk fra gardiner eller senge, hvor brændbart stof kan komme i kontakt med pæren.

Hvidevarer

Læs ejere manual før du bruger små apparater, herunder hårtørrer, strygejern, elværktøj og bærbare rumopvarmning. Sørg for, at ampere krav ikke overstige kapaciteten af ​​kredsløbet. Afmonter apparater, når de ikke er i brug, og søge professionel reparation til eventuelle skader til apparat ledninger.


relaterede artikler