KOST DETEKTIV: Hvad & # 039; s virkelig inde i Egg McMuffin?

February 25
KOST DETEKTIV: Hvad & # 039; s virkelig inde i Egg McMuffin?

Oversigt

Når det kommer til morgenmad, de mest tiltalende morgen måltider er som regel dem, du kan få fat i og opsluge på vej til arbejde. Sure, scrambling et par æggehvider tager ikke lang tid, men det er så meget lettere at svinge ved drev-thru under de gyldne buer. Ifølge en 2010-undersøgelsen, en ud af fem amerikanere vælger at starte dagen på McDonalds.

Et æg McMuffin, en klassisk morgenmad element, der har været på Mc-menu siden 1975, kan synes som et sundt valg med sine fem enkle ingredienser, herunder de proteinrige æg, der lover at brændstof du i am, men sandheden skal frem, du kan finde tæt på 50 ingredienser i blot ét element, der gør op denne luskede sandwich. Læs videre for at finde ud af, hvad æg-sakt du bider i.

Den mistænkte: McDonalds Egg McMuffin

Detektiver: Mira og Jayson Calton, Ph.D., en mand-og-kone team, hvis seneste bog "Rich Food, dårlig mad," efterfølgeren til deres bestseller bog "Naked kalorier," hits boghandlere i februar.

Næringsdeklarationen: 300 kalorier, 12g fedt, 30g kulhydrater, 18g protein, 780 mg natrium.

Listede ingredienser: Engelsk muffin, æg, pasteuriseret proces amerikansk ost, canadisk stil bacon, flydende margarine.

I søgelyset

1. engelsk muffin: Kulhydrater er ikke altid fjenden, men i dette tilfælde, de virkelig er. Denne muffin kan indeholde op til otte genetisk modificerede ingredienser: beriget mel, høj-fructose majssirup, gul majs mel, majsmel, citronsyre, sojalecithin, sojabønneolie og / eller canolaolie. Det er ud over vand, gær, og to procent eller mindre af følgende: salt, calciumsulfat, calciumcarbonat, calciumcitrat, rismel, bygmalt, kunstige / naturlige smagsstoffer, dejkonditioneringsmidler, calciumpropionat og kaliumsorbat (konserveringsmidler) og (mere) sojalecithin. Blandt disse kan de værste være:

a) ubleget hvedemel. Hvede som vores bedsteforældre vidste det-fire-fødder-tall "rav bølger af korn" - er ikke det samme. I de sidste 40 år, har landmændene været manipulere genet at dyrke en afgrøde af to-fødder-høj væksthæmmede hvede, der indeholder gliaden protein, som producerer en morfin-lignende stof, der binder sig til hjernens receptorer og udløser overspisning op til 400 ekstra kalorier om dag! Gliaden har også været forbundet med inflammatoriske problemer af irritabel tarm til hjertesygdomme. Det er ikke alle: Der er også hvedegluten, som kan forårsage fordøjelsesproblemer, hovedpine, hjerne tåge, træthed og andre symptomer, og amylopectin A, som er ansvarlig for "hvede mave" (du ved, den nye "muffin top").

b) Azodicarbonamid. Denne svære at Udtal ingrediens (først underskrive det er dårlige nyheder!) Har været forbudt i Australien, Storbritannien, og i de fleste europæiske lande. I Singapore kan du få op til 15 års fængsel og straffes næsten en halv million dollars i bøder for at bruge denne kemikalie som ingrediens. Men i USA, denne astma-fremkaldende allergen er helt lovlige og ofte bruges i skumplast, som yoga måtter og sneaker såler, samt i blegemiddel mel som blegemiddel. Tilsyneladende utålmodige amerikanske markeder kan ikke vente en uge for hvede at blege naturligt.

c) Høj-fructose corn syrup. Du kender rutinen: Bo væk fra denne ting! Hvorfor? Ud over at give dig en sukker højt, det dræner din krop af essentielle mineraler og øger mad cravings, hvilket kan føre til masser af alvorlige emner som fedme.

d) DATEM. Forkortelse for diacetylvinsyreestere af monoglycerider, denne dejkonditioneringsmiddel sikrer, at alle muffins er lavet til at se den nøjagtige samme. Selvom det er FDA godkendt, har det været forbundet med hjertemusklen fibrose og adrenal overvækst i dyr.

2. ÆG: Ikke at lyde som en episode af Portlandia her, men er de opdrættet på-hævet? Nope! Disse USDA Klasse A-æg ikke kommer fra glade høns muntre og hakke på græsgange. De rent faktisk kommer fra kyllinger, der har været cooped i mørke fabrikker, hvor de ikke selv har plads til at sprede deres vinger. De ser aldrig lys, hvilket betyder, at de går glip af D-vitamin, og deres kost består hovedsageligt af kun soja og majs. Fritgående høns med sunde, naturlige kost, på den anden side, har syv gange mere beta-caroten, tre gange mere E-vitamin, to gange flere omega-3 s, og to tredjedele mere vitamin A.

3. ost: Ligesom fabrikken kyllinger, ingen glade køer her enten. Denne stærkt forarbejdede mejeriprodukt sandsynligvis kommer fra en ko, der er blevet behandlet med syntetiske hormoner (rbGH) for at øge mælkeproduktionen med omkring 10 procent. Denne praksis er ikke kun farligt for dyr (de bliver halt, ufrugtbar, og lider af inficerede yvere), men også for forbrugerne, dermed hvorfor det er blevet forbudt i Australien, New Zealand, Japan og Europa. Mennesker, som er udsat for denne mælk (og dens mejeriprodukter) let optage sin biprodukt, insulin-lignende vækstfaktor 1 (IGF-1), som er blevet associeret med bryst-, tyktarms-, og prostatacancer. Denne ost kan også indeholde gul 6 farvestof, et frugtfarve, der er forbudt i Norge og Sverige på grund af kræftfremkaldende stoffer.

4. CANADIAN STYLE BACON. Tænk grise får det bedre? Fed chance. De sandsynligvis aldrig sat deres hove på en græsmark og er sandsynligvis på en streng genetisk modificerede fødevarer kost. Så dette svinekød er ikke til at være en god kilde til kød. Tilføj de øvrige ingredienser - ligesom sukker (tilføjet bare for at gøre det mere vanedannende), salt, natrium laktat, natriumfosfat, naturlige smag (vegetabilsk), natriumdiacetat og natriumnitrit (konserveringsmidler) -og det er absolut indtastet den mørke side. Den farligste indhold kan være natriumnitrat (bruges til at belyse og bevare bacon), fordi det indeholder giftige resterende tungmetaller, arsen og bly.

5. flydende margarine. Hvert enkelt element er anført ovenfor er udarbejdet i flydende margarine, som er lavet af 15 ingredienser, herunder soja lecithin og omkring seks genetisk modificerede ingredienser, såsom delvis hydrogeneret sojaolie (aka transfedt) -den årsag til omkring 50.000 for tidlige hjerteanfald dødsfald årligt, ifølge Harvard School of Public Health. Transfedtsyrer kan også øge stigningen i kræft, fedme, fødselsdefekter, diabetes, depression, astma, knogleskørhed, og mere.

Dommen: Guilty!

Sætningen: Lav din egen grab-n-go æg sandwich uden de ekstra, unødvendige, og ligefrem foruroligende ingredienser. Her er du:

SUNDERE HOMEMADE EGG McMuffin OPSKRIFT

INGREDIENSER:

5 store pastured æg (græs-hævet, hvis det er muligt)

¼ kop økologisk creme fraiche (du vælger fedtindholdet)

Uraffineret havsalt og økologisk peber

Økologisk cayenne peber (Boost stofskifte hele dagen lang)

2/3 kop frisk hakket eller revet økologisk ost, eller ost combo efter eget valg

1/3 økologisk tomat, hakket

1 hakket hvidløg (Lad sidde i 10 minutter før tilberedning)

1/3 løg

1/3 kop kogt organisk spinat eller asparges

6 skiver på græs, natriumnitrat-fri bacon

KØRSELSVEJLEDNING:

1. Forvarm ovnen til 325 grader.

2. Smør en muffin tin med ghee, kokosolie, smør eller bevares og indsamlet fedt, eller bruge en nonstick tin. Du skal bruge kun seks af de muffin forme (måske syv afhængigt af hovedparten af ​​grøntsager og bacon).

3. Brun bacon og chop. Brug den resterende bacon fedt at tilberede løg og hvidløg indtil løg er gennemsigtigt.

4. Pisk æg i lille skål og blend med creme fraiche, revet ost, og ønskede organiske krydderurter.

5. Hæld æggeblandingen i seks muffin forme indtil to tredjedele fuld, holder nok plads på toppen for bacon og / eller grøntsager.

6. Bland grøntsager og bacon i den nu tomme æg skål og distribuere jævnt i æggemassen.

7. Bages i cirka 25 minutter, eller indtil kogt igennem. Lad helt køle af, før du fjerner fra muffin tin.

(Opskrift er venligst udlånt af "Rich Food, dårlig mad.")


relaterede artikler