Hvordan at undgå at få diabetes under graviditet

March 6

Det er muligt for en kvinde at få diabetes, når hun er gravid. Svangerskabsdiabetes er navnet på denne type diabetes, der udvikler under graviditeten. Nogle kvinder, der rammes af svangerskabsdiabetes har det forsvinder efter graviditeten ender. Andre vil udvikle type 2-diabetes senere i livet. Kvinder, der er udsat for størst risiko for at få diabetes, mens gravide er sorte, latinamerikanere, American Indian og Alaska-indfødte kvinder. Her er måder at forebygge at få diabetes under graviditeten.

Instruktioner

1 Spis en kost højt i fiber. Undersøgelser har vist, at kvinder, der spiser en fiberrig kost forud for at blive gravid er mindre tilbøjelige til at få svangerskabsdiabetes. Fødevarer, der er høj i fiber omfatter hele korn brød, boller, bagels, appelsiner, æbler med huden, bær, lima bønner, sortøjede ærter, brune ris, broccoli, spinat og andre mørke bladgrøntsager. En kvinde bør øge sin fiber indtagelse.

2 Øvelse. Prøv at udøve mindst 30 minutter om dagen, fem dage om ugen. Motion er godt at forebygge diabetes. Prøv at forblive aktive for at hjælpe brænde kalorier og holde ekstra vægt nede. Motion vil også hjælpe med at holde dit blodsukker normalt, og det kan gøre du føler dig bedre. Gåture er normalt den nemmeste form for motion, når du er gravid.

3 Spis en sund kost. Udover en kost, der er høj i fiber, bør alle dine fødevarer valg være sund. Eliminer fedtholdige fødevarer i din kost. Gør sunde valg af fødevarer, såsom frugt, grøntsager, fisk, magert kød, tørrede bønner, ærter, fuldkorn og fedtfattig eller skummetmælk og ost.

4 Spis mindre portioner. Mens du spiser sunde fødevarer, spise mindre portioner af sund mad. Du ønsker ikke at få for meget vægt. Den ekstra vægt kan bidrage til at du får svangerskabsdiabetes. Spis mindre portioner af sunde fødevarer for at hjælpe dig med at nå og bo på en sund vægt.

5 Drik vand. Når de får et valg af hvad man skal drikke, altid vælge vand. Selvom du kan blive fristet, skal du ikke vælge en sodavand eller en anden drik, der er høj i kalorier. Vand er en sund drik og er godt for dig. Det vil hjælpe dig til at holde dine kalorier ned.

TIPS

  • Andre tip til at undgå diabetes under graviditeten er overvågning dit blodsukker før du bliver gravid og sikre dit blodsukker er på et højt niveau. Du kan også tage insulin og se en diætist til at hjælpe dig spise sunde fødevarer.
  • Hvis ikke kontrolleret, kan svangerskabsdiabetes føre til problemer med levering til moderen og barnet. Diabetes kan også forårsage barnet at have fosterskader og kan forårsage moderen til at have problemer, såsom forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller nyresygdom.

relaterede artikler