Hvordan til at reducere forekomsten af ​​ardannelse

March 16
Hvordan til at reducere forekomsten af ​​ardannelse

Ardannelse har mange årsager, herunder nedskæringer, hudafskrabninger, forbrændinger, acne og endda små inficerede sår. Ar opstår, når det yderste lag af huden - epidermis - bliver beskadiget. Da huden helbreder sig selv, et nyt lag af huden vokser til dække såret og beskytte kroppen. Ifølge National Institutes of Health, varierer ar optrædener afhængigt af skaden oprindelse, hvor skaden er, alder og genetik. Selvom ar falme over tid, de er permanente. Det er muligt at fjerne ar med forskellige behandlinger, fra over-the-counter produkter til mere intensive procedurer.

Trin 1

Påfør en lotion eller creme, der indeholder alphahydroxy syrer direkte på huden. Alphahydroxy syrer findes naturligt i frugt og fjerne døde hudceller. Påføring af stoffet på huden reducerer ar, rødme og hævelse over tid.

trin 2

Brug en silikone behandling på det berørte område. De er tilgængelige over-the-counter på de fleste apoteker eller online. Påfør silikone gel direkte på toppen af ​​arret og dække det med en bandage eller medicinsk tape. Silikone fælder fugt og kan hjælpe ar falme.

trin 3

Stop går i solen og altid bruge solcreme. Solens stråler kan øge pigment i huden, hvilket gør dine ar mere mærkbar.

trin 4

Påfør en kosmetisk concealer til arret til midlertidigt at reducere dens synlighed. Vælg en concealer nuance, der matcher din hudfarve og massér det ind i det berørte område. Dæk den med et fundament pulver til yderligere at reducere ar udseende.

trin 5

Diskuter mere dybdegående behandlingsmetoder med en hudlæge eller plastikkirurg. De kan foreslå løsninger, som, afhængigt af typen af ​​ar, reducere ar synlighed eller fjerne den helt. Ifølge American Academy of Facial Plastic og rekonstruktionskirurgi, teknikker omfatter laser behandlinger, ar revisioner, microdermabrasion, steroid injektioner og kemisk peeling.

Du skal bruge

  • Alphahydroxy acid creme
  • silikone behandling
  • Solcreme
  • concealer
  • fundament

relaterede artikler