Hvordan til at reducere højt blodtryk

April 14

Hvordan til at reducere højt blodtryk


Ifølge Texas Heart Institute ved Saint Lukes Episcopal Hospital, mere end 72 millioner amerikanere har forhøjet blodtryk, og mere end 20 millioner af dem ikke engang kender det. De ved ikke, det, fordi der ofte er ingen symptomer, og alt for mange individer ikke har deres blodtryk kontrolleres regelmæssigt. Da forhøjet blodtryk (også kendt som hypertension) kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde, er det afgørende, at alle arbejde for at opretholde en sund blodtryk.

Instruktioner

1 udøve regelmæssigt. Den Surgeon General anbefaler mindst 30 minutters moderat motion om dagen. Motion hjælper dig med at opretholde en sund vægt, reducerer stress og endda beskytter mod knogletab. Prøv at variere din rutine at omfatte aerob, styrke bygning og fleksibilitet øvelser. For mere information om effektiv motion, henvises til ressource boksen nedenfor.

2 Opretholde en sund vægt. At miste endda 10 pounds kan sænke dit blodtryk. Ifølge National Heart, Lung og Blood Institute (NHLBI), vægttab er mest effektiv til at sænke blodtrykket hos mennesker, der er overvægtige, og allerede har forhøjet blodtryk. Kontroller afsnittet ressource nedenfor for sugestions om hvordan man kan tabe.

3 Se dit saltindtag. Ideelt set, du ønsker at indtage ikke mere end 2400 mg natrium per dag. Det svarer til en teskefuld bordsalt. Vær sikker på at læse etiketterne på fødevarer for at kontrollere indholdet natrium per portion. Også se på de ingredienser i medicin. For eksempel har nogle syreneutraliserende tabletter indeholder natrium.

4 Spis sunde fødevarer. Den DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) kost, oprettet ved NHLBI, anbefaler følgende fødevarer: 6-8 portioner af korn pr day4-5 portioner af grøntsager pr day4-5 portioner frugt pr day2-3 servering af fedtfattig eller fedt gratis mejeri pr day2 eller færre portioner af kød, fisk og fjerkræ pr day4-5 portioner af nødder, frø og tørrede bønner pr week2-3 portioner af fedtstoffer og olier pr day5 eller færre slik om ugen

5 Der må ikke ryges. Rygning får blodkarrene til at snøre, hvilket gør det sværere for dit hjerte at pumpe tilstrækkeligt blod i hele kroppen. Dit hjerte slår hurtigere og blodtrykket går op.

6 Begræns dit indtag af alkohol. Effekten af ​​alkohol på blodtryk varierer fra person til person. Det anbefales generelt, at for at hjælpe med at reducere blodtrykket, bør mænd begrænse deres indtag af alkohol til en eller to drinks om dagen, eller hvad der svarer til én øl og et glas vin. Kvinder, der ønsker at sænke deres blodtryk bør have bare en drink om dagen.


relaterede artikler