Sort Currant eller hør frø olie

July 20
Sort Currant eller hør frø olie

Der er så mange forskellige fedtsyrer kosttilskud på markedet i dag, hvilket gør det vanskeligt for dig at forstå, hvad der gør hver af dem gavnlige. Hørfrø og sorte solbær frø olie begge har deres egen unikke biokemiske make-up. Bestemmelse hvilke, om nogen, er det rigtige for dig kan kræve lidt af undersøgelse. Spørg din læge om at tage en omega fedtsyre supplement, og få hende bestemme, hvilke er bedre for dig.

Hørfrøolie

Hørfrøolie er afledt fra hørfrø, som er blevet undersøgt for deres virkninger på kardiovaskulære sygdomme. MayoClinic.com stater, hørfrø eller hørfrø, olie er høj i alphalinolenic syre, eller ALA, et stof, der er en forløber for omega-3 fedtsyrer. Hørfrø selv har demonstreret hjertebeskyttende effekter, ifølge en artikel oktober 2009 i "Applied Physiology, Nutrition, og Metabolisme." Hørfrø indeholder lignaner og fibre, der ikke er til stede i olien; imidlertid olien indeholder stadig ALA gør det til en god kilde til omega-3 fedtsyrer.

Hørfrøolie Research

Hørfrøolie har vist sig at have antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaber. "Inflammopharmacology" udgivet juli med dels en 2010 Artikel, der er beskrevet brugen af ​​hørfrøolie i tilfælde af bovin mastitis, eller betændelse i ko yver. Olien viste højere antimikrobiel aktivitet mod visse stammer af bakterier; i sammenligning med køer givet et antibiotikum, og olien var lige så effektiv som den antibiotikum mod de andre bakterier.

En anden artikel, der blev offentliggjort i april 2010 spørgsmålet om "Molekylær ernæring og fødevareteknologi Research," dokumenteret effekten af ​​hørfrøolie på vækst brystkræft. Resultaterne konkluderede, at olien var i stand til at standse tumorvækst af østrogen receptor-positive humane brystceller. Denne undersøgelse viser oliens potentiale; den bør dog ikke anvendes som en behandling for brystcancer.

Sort Currant Seed Oil

Solbær eller Ribes nigrum, indeholde frø, der har potentielt gavnlige forbindelser. Ifølge Lægens Desk Reference website, er det blevet brugt til behandling af arthritis og til at stimulere immunsystemet. Den indeholder gamma-linolensyre eller GLA, samt ALA, hedder juni en 2005 Artikel offentliggjort i "Journal of Nutritional Biochemistry." ALA er en forløber for omega-3 fedtsyrer, mens GLA er en forløber for omega-6 fedtsyrer, ifølge MayoClinic.com. Kroppen har brug for en god balance mellem omega-3 og omega-6 til at opretholde et godt helbred.

Sort Currant Seed Oil Research

Nogle undersøgelser viser potentielle fordele for at tage solbær frø olie. Det kan faktisk påvirke blodtrykket, som angivet i en "Journal of Human Hypertension" artikel august 1996. Forskere ved University of London i England fandt, at "gamma-linolensyre-rige fedtsyrer sandsynligvis påvirke hjerte-kar-kontrol."

En anden artikel drøftede antiaging fordele olien. Ifølge en artikel oktober 1999 "American Journal of Clinical Nutrition," prostaglandin produktion bidrager til aldersrelaterede fald i immunsystemet. Solbær frø olie blev fundet at reducere prostaglandin produktion. Dette fund tyder på, at olien kan være nyttigt i stigende immunfunktion. Resultaterne er ikke garanteret, så diskutere dens brug med din læge, før du tager.

Overvejelser

Tal med din læge om de potentielle fordele ved hver af disse olier. De har begge potentielle fordele, men også have deres forskelle. Som nævnt før, solbær frø olie har både omega-3 og omega-6 forstadier, så hvis du allerede spiser en kost højt indhold af omega-6, kan dette ikke være den olie til dig. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke af disse olier er bedre egnet til dit helbred.


relaterede artikler