Vejledning til One Touch Ultra

October 3

Diabetes nødt til at overvåge deres blodsukkerniveau nøje. Ved hjælp af en blodsukkerapparat er en nem måde at gøre det derhjemme. En blodsukkerapparat er en lille maskine, der giver dig mulighed for at teste din glukose. One Touch er en virksomhed, der designer blodsukkerapparater. De gør to store mærker af glukose meter - One Touch Ultra og One Touch Mini. Mini er en mindre version af standarden måler, som kommer i forskellige farver.

Hvornår skal Test

Diabetikere i gennemsnit normalt kontrollere deres blodsukkerniveau tre til syv gange om dagen, afhængigt af arten af ​​deres tilstand og vejledningen fra deres læge. De fleste diabetikere kontrollere deres blodsukkerniveau via deres fingre, hvilket gør for en nøjagtig aflæsning. Diabetikere bør sørge for at vaske deres hænder og forsøge ikke at røre strimlerne for meget og bruge vinyl eller latex handsker samtidig lægge på en strimmel. One Touch Ultra giver dig også mulighed for at teste på din underarm, men kun på bestemte tidspunkter, da underarm test tendens til at være mindre nøjagtig derefter standard test. Underarm test bør ske før et måltid eller dosis insulin, eller to timer efter.

Indsæt en teststrimmel

Sæt en teststrimmel på slutningen af ​​din One Touch Ultra i åbningen designet til teststrimler. Dette er på bagsiden af ​​apparatet. Hvis du ikke ved, hvor slot er, konsultere din instruktionsbog for et billede. Teststrimlen har en kode, der skal vende opad. Når du indsætter bånd og tænde apparatet, vil skærmen på måleren vise koden på strip. Sørg disse tal kamp. Hvis de ikke gør det, bruge op og ned pilene på tastaturet kontrol over dit meter for at sikre numrene matche. Når tallene passer sammen, det betyder teststrimlen er indsat korrekt og er klar til at tage en læsning. Tryk på "OK". Den skærm, hvor koden blev skrevet før skulle nu læse "Anvend Blood."

Test dit blod

Tag hætten udgangen af ​​måleren. Der bør være en lancet, eller en nålelignende instrument på enden af ​​måleren. Hvis der er anvendt lancetten, skal du pop det ud og sæt en ny. Lancetten simpelthen løfter ud og den nye springer i. Kontakt din instruktionsbog, hvis du har svært ved at forstå, hvordan lancetten går i. Tryk på forsiden af ​​måleren mod din finger, og tryk derefter på knappen "Slip". En dråbe blod vil danne på kanten af ​​teststrimlen. Når der er nok blod, vil en bekræftelse på skærmen. Du kan så læse tallene, der vises på skærmen. Disse tal er din glukose læsning.


relaterede artikler