Ayurveda Medicin til Hepatitis C

December 18
Ayurveda Medicin til Hepatitis C

Ayurveda er den hævdvundne helbredende system i Indien, som for nylig er eksploderet i popularitet i Vesten. Traditionelle Ayurvedic urter såsom lakrids, Andrographis paniculata, guduchi og haritaki anbefales til hepatitis C, ifølge Ellen Shearer i California College of Ayurveda. Spørg din læge, som naturlægemidler er passende for dig.

hepatitis C

Hepatitis C, en moderne global sundhed bekymring, sendes via inficeret blod. For eksempel kan man få hepatitis C fra et nålestik sår eller ved at injicere lægemidler med en kontamineret nål. Symptomer på første infektion omfatter opkastning, udmattelse, gulsot og usædvanlig mørk urin, forklarer Centers for Disease Control. Mens kronisk hepatitis C er ikke helbredes, vil din læge forsøge at kontrollere og forhindre symptomerne med medicin. Ved konventionel medicin, er hepatitis C behandlet med lægemidler, såsom ribavirin og interferon. Begge medikamenter ofte medføre, at du oplever alvorlige bivirkninger og er effektive i mindre end 50 procent af tilfældene.

Andrographis paniculata

Andrographis paniculata eller kalmegh, er en vild plante hjemmehørende i det sydasiatiske subkontinent. Det er en almindeligt anvendt urtemedicin i både ayurvedisk og kinesisk medicin, ifølge ayurvedisk læge Kort Purkh Singh Khalsa i hans 2008 bog "The Way of Ayurvedic Herbs." Den indeholder en fytokemiske kaldet andrographolides, som synes at have anti-inflammatoriske og antipyretisk eller køling egenskaber. Andrographis paniculata har været genstand for flere undersøgelser. De væsentligste videnskabelige resultater peger på sin evne til at stimulere dit immunforsvar og for at beskytte din lever. Begge handlinger er vigtigt, hvis du har hepatitis C.

haritaki

Haritaki er en af ​​tre frugter i triphala, den mest populære urte stof i Indien. Den haritaki træ, eller Terminalia cheluba, trives i de tropiske og subtropiske områder i Asien. Det har en tonic, astringerende og genoprettende effekt på dine væv. Khalsa forklarer, at det anbefales til forhold såsom manglende evne til at fordøje maden, opsvulmet mave, tumorer, hjertesygdomme og gulsot. Ud over sin blide afførende kvaliteter, det giver næring til nerverne og hjernen, og har en beroligende virkning. Hvis du er gravid, skal du ikke bruge haritaki, advarer Khalsa. Brugen af ​​haritaki er ikke en tilstrækkelig erstatning for behandling fra en kvalificeret sundhedspleje udbyder.

guduchi

Guduchi er også kendt som Amrit eller ambrosia, et bevis på sin højt værdsatte terapeutiske egenskaber. Også kaldet hjerte endivie moonseed og Tinospora cordifolia, den anvendes specifikt til hepatitis og gulsot i Ayurveda medicin. Det er også bruges til at behandle diabetes, feber, tuberkulose og hjertesygdomme. Guduchi indeholder berberine, en fytokemiske der forøger immunsystemets funktion og stopper liver cancerceller fra prolifererende, ifølge en 2011 forskningsundersøgelse i tidsskriftet "PLoS ONE." Berberin er en bestanddel i et andet ayurvedisk krydderurt kaldes gulsot bær eller berberis. Gulsot bær, eller Berberis vulgaris, er en anden stærkt anbefales lever tonic. Disse urter indeholder aktive ingredienser og deres sikkerhed ikke er sikret i alle brugere.