Sådan Get Over Public Angst

November 25

Fra at være bange for at tale foran en menneskemængde, eller er ubehageligt i en forsamling af mennesker, kan offentlige angst påvirke os alle på forskellige måder. Det er vigtigt derefter at lære nogle måder at konfrontere offentlige angst og befri os selv af frygt for, at potentielt kunne holde os tilbage fra at kunne nyde øjeblikket.

Instruktioner

1 dechifrere forskellen mellem bekymring og angst. Angst er, når du bekymre dig om et problem mere end et lille beløb. Hvis du er konstant ubehageligt og bekymret over en bestemt situation så der ville blive betragtet som angst ikke let bekymring.

2 Anerkend de grunde, du er ivrig. Det er altid nyttigt at vide, hvorfor du er ivrig, fordi du ikke kan konfrontere et problem, du ikke kender. De fleste mennesker vil være i stand til at afkræfte disse grunde på egen hånd, efter problemerne er identificeret.

3 Søg hjælp og støtte. Sommetider angst kan være tegn på sundhedsspørgsmål og bør rapporteres til en læge. Det er også vigtigt at have en vis form for gensidig støtte system på plads til at forholde sig til og for ærlig feedback.

4 Kend dine grænser. Forskellige situationer har separate påvirker på alle. Lær, hvad dine grænser er, og definere dem skarpt i hver ængstelig situation. For eksempel, hvis du er fint med at sidde i et overfyldt biograf, men ikke fint med at sidde i et overfyldt cafeteria skal overholdes sondringen og gjort opmærksom på.

5 Skub dine grænser. For at besejre din frygt, vil du nødt til at se det i øjnene og overleve. Dette betyder ikke altid sejr på den korte bane, men snarere en mere fortættet lektion om, hvordan til at håndtere din angst og langsomt skille dig af det. Det er altid bedst at have en sporvidde på, hvor godt du gør, og til konstant at udfordre dig selv til at gøre det bedre.