Manuel Inflation Vs. Automatisk blodtryk Machine

March 13

måling Blodtrykket er en vigtig del af at teste og vurdere hjertesundhed. Måleudstyr kan være manuel eller automatisk, hver med fordele og ulemper.

Blodtryksmåling

Alle blodtryk (BP) maskiner giver målinger som to numre, udtrykt i "millimeter kviksølv" (mm Hg). Det første tal afspejler det systoliske (hjerterytme) tryk, mens det andet tal angiver det diastoliske (hvilepuls) tryk.

Udstyr

Ifølge Mosby Guide til fysisk undersøgelse, udstyr til BP måling omfatter et stetoskop og en blodtryksmåler. En blodtryksmaaler består af en oppustelig manchet, en gummi pære med en ventil, slanger og en trykmåler.

Manuel BP Overvågning

Manuel BP måling indebærer manuelt oppustning af manchetten rundt om armen og lytter til blodgennemstrømningen lyde (via et stetoskop), mens du kontrollerer måleren for de tilsvarende trykværdier.

Automatisk overvågning BP

Automatiske blodtryk puste og deflatere automatisk ved tryk på en knap og producere digitale udlæsninger af blodtrykket de fornemmer.

Manuelle Devices Fordele & Ulemper

Mayo Clinic rapporter en omkostningsfordel for manuelle BP skærme. Andre fordele omfatter en indbygget stetoskop og bærbarhed (for aneroid skærme). Ulemper omfatter en kompliceret anvendelse og indretning skrøbelighed.

Automatiske Devices Fordele & Ulemper

Potentielle fordele ved automatiske BP-skærme omfatter puls aflæsninger, brugervenlighed, fejlindikator og printbare BP optegnelser. Ulemper omfatter høje omkostninger, variable nøjagtighed og batterier påkrævet.


relaterede artikler