Hvad er farerne ved Eating Konkurrencer?

February 21

Hvad er farerne ved Eating Konkurrencer?


Spise konkurrencer har udviklet sig fra county-messen kuriositeter til internationale tilskuer begivenheder. En californisk mand tog 2011 førstepris ved den årlige Nathans Famous konkurrence foran en massiv ESPN visning publikum ved at indtage 62 hotdogs og boller på 10 minutter. Men de seneste evalueringer af læger og forskere skitsere farerne ved de konkurrencer, citerer ikke kun de fysiske farer, men også psykologiske problemer i de meddelelser, de konkurrencer sender.

Emergence of Eating Konkurrencer

Spise konkurrencer er big business for konkurrenter, sponsorer og sports-net. Professionel spise er blevet et alvorligt aktivitet med en voksende fanskare og stigende præmiepenge. International Federation of Competitive Eating fremmer og fører tilsyn spise konkurrencer af hotdogs, hamburgere, brats, ris bolde og ko hjerner rundt omkring i verden.

træning Metoder

Deltagere træne sig til psykologisk slukke signaler, der sendes til hjernen fra maven, der angiver fylde. Uddannelse er langsom og metodisk, i sidste ende giver konkurrenterne at strække maven, hvilket gør det en svækket og løs pose i stedet for en kontraherende muskuløs organ. Strækkes ud over sin grænse, maven ikke længere sender fødevarer umiddelbart på vej gennem fordøjelseskanalen.

Psykologiske farer

I 2007 University of Pennsylvania School of Medicine undersøgte kortsigtede effekter af spise konkurrencer og konkluderede, at der er behov for undersøgelser af langsigtede sundhedsmæssige virkninger samt de psykologiske farer af konkurrencer. Offentlige sundhed embedsmænd er bekymrede med den markante stigning i fedme og overspisning over de seneste 20 år, at hæve bekymring over de budskaber de konkurrencer sender til offentligheden.

Fysiske farer

Spise konkurrencer kan påvirke konkurrenterne på et kort og lang sigt. The University of Pennsylvania undersøgelse identificerede kortsigtede farer herunder mave perforering, vand forgiftning, risiko for aspiration efter opkastning og kæbe fraktur. Mave lammelse kan forekomme og føre til kronisk forstoppelse, kvalme og opkastning, og gastrektomi. Deltagere brug for at måle fødevarer regelmæssigt for at undgå vægtstigning - hurtighed, kan Wain med alderen og resultere i sygelig fedme, en fare, der stiger med alderen.


relaterede artikler