Naturlige skønhed tips til mænd

November 10
Naturlige skønhed tips til mænd

Oversigt

Mens den skønhed industrien ofte henvender sig til kvinder, er det lige så vigtigt for mænd at tage sig af deres hud og fysiske udseende. Mænd kan se og føle deres mest fortrolig med basale personlige vedligeholdelse. Mens begrebet en fuldstændig og dyre skønhed rutine kan være overvældende, der er alternativer. Naturlig skønhed optioner kan integreres i enhver mands daglige rutine, som vil resultere i langsigtede fordele.

Barbering

Naturlige skønhed tips til mænd

Barbering skaber en velplejet udseende samtidig medvirke til at blødgøre og eksfolierer huden. Løsn dit skæg med varmt vand, derefter anvende en fugtighedscreme, før du anvender barberskum. Den fugtighedscreme absorberer ind i huden, mens barbering skum generelt sidder på toppen. Påfør barberskum og barbering med korte slag for at sikre en mere klinge dækning og en glattere barbering. Skyl med lunkent vand, derefter skylles i koldt vand for at stramme huden. Følg med en efter barbering lotion (snarere end en cologne) til afkøling enhver afbrænding.

Exfoliate

Naturlige skønhed tips til mænd

Exfoliate at fjerne døde hudceller og indlejret snavs og olier, der kan tilstoppe porerne. Dette er især vigtigt for breakout udsat hud, da det bringer al olie til overfladen gør det muligt at blive behandlet før pletter dannes. Brug en tør børste eller bomuldsklud til at massere en ansigtsbehandling exfoliant ind i huden mindst en gang om ugen. Exfoliate på fugtig hud, og dup tør med et håndklæde afterwords. Det er vigtigt at exfoliere efter efter weekend aktiviteter såsom havearbejde, auto reparationer eller dyrke sport.

Brug solcreme

Naturlige skønhed tips til mænd

Solcreme er den første forsvar mod rynker og hudskader miljøet. Altid anvende en solcreme med minimum SPF rating på 15, 30 minutter før de går ind i solen for at gøre det muligt at absorbere ind i huden. Du kan også bruge en fugtighedscreme, der indeholder SPF beskyttelse, der kombinerer to essentielle hudpleje trin.

Ører og næse hår

Naturlige skønhed tips til mænd

Tag dig tid en gang eller to gange om ugen for at trimme fremspringende næse og øre hår. En skæg trimmer er et fantastisk værktøj til trimning hår på den ydre del af ørerne. Ved hjælp af et barberblad der kan resultere i nedskæringer og blødning. Brug manicure saks eller en kommerciel trimmer til næse-hårfjerning. Næse hår er kroppens filtrering system, så fjerne denne hår, hvis det er ekstremt grimme; Forsøg ikke at fjerne alle hår, der er dybt inde næse.

Finger og Toe Nails

Naturlige skønhed tips til mænd

Hold finger og tånegle klippede og finger negle renset nedenunder. Lange negle bliver mærkbart beskidt meget let, så trimme dem kort til enkel vedligeholdelse. Fil ned skarpe kanter på neglene efter klipning ved hjælp af en neglefil. Fil væk enhver løs hud på tæerne og hæle med en fod fil en gang om ugen, mens i brusebadet.

Hår

Naturlige skønhed tips til mænd

Vask dit hår regelmæssigt for at fjerne snavs og olie. Vask hver anden dag, hvis du har tykt eller kursus hår, der ikke bliver fedtet meget let. Brug en shampoo formuleret til din hårtype og vælge en afklaring shampoo en gang om ugen for at fjerne overskydende oprustning fra styling produkter. Betingelse hver gang du vasker i bad, og følge op med en skilling mellemstore mængde orlov i balsam til enderne, når håret er blevet håndklæde tørret. Når det kommer til styling, bruge så lidt varme som muligt for at holde håret sundt.

Tænder

Børste og tandtråd regelmæssigt, og være meget opmærksomme på tandkødet. Fødevarer er indgivet mellem tænderne kan forårsage infektioner og sår på tandkødet, hvilket fører til blødning og dårlig ånde. Hvis du drikker te eller kaffe eller røg, skal du bruge en tandbørste med en blegemiddel og overveje kridtning strimler eller en hvidtekalk behandling hos tandlægen kontor.


relaterede artikler