Hvordan kan man øge Stamina for Basketball

May 20
Hvordan kan man øge Stamina for Basketball

Basketball kræver hurtighed, styrke, hurtighed og overordnede atletiske evner. Conditioning bor til basketball kan hjælpe dig med at komme i form til at spille spillet konkurrencedygtige. Dog kan dine trænere skubbe dig meget svært at få i den bedst mulige form, fordi de vil have dig til at have udholdenhed i de sene faser af spillet. Det er her spil er ofte vundet og tabt; at gøre en indsats for at opbygge din udholdenhed kan have en dramatisk effekt på dit spil og dit holds win-tab rekord.

Trin 1

Kør "basketball mile" drill at opbygge udholdenhed og udholdenhed. Start jogging i 20 sekunder, og derefter øge din løbetur til en fuld-ud køre i 20 sekunder. Efter kørslen, springe frem i 20 sekunder og derefter afslutte cyklussen ved at gå i 20 sekunder. Gør dette indtil du er gået for en mile. Gentag tre gange om ugen.

trin 2

Udfør "pyramide drill" til at bygge din basketball udholdenhed. Start af ved baseline og løber til den modsatte baseline. Gør et push-up. Stå op og løber tilbage til start baseline. Gør to push-ups. Fortsæt på denne måde, indtil du laver fem push-ups. Tag en to minutters pause og gentag spurterne, men denne gang gør sit-ups i stedet for push-ups.

trin 3

Start på frikast linje og gøre fem på hinanden følgende gratis omgange. Når du har lavet din gratis omgange, gå under brædderne og begynde at vippe bolden væk bagpladen. Tip det 10 gange i træk og gå tilbage til frikast linje og gøre fem mere gratis omgange. Dette vil hjælpe dig med at forbedre din koncentration og din samlede udholdenhed.

trin 4

Opdele holdet i to linjer. Den første gruppe vil kurven på den nærmeste side af banen, og den anden linje kommer til at kurven på den anden side af banen. På træneren signal, den første spiller i hver linje tager ud til et layup. Tanken er, at de to linjer til at kombinere 40 layups i en to-minutters periode. Tag en én minutters pause og gentag boret. Dette vil bygge fart og udholdenhed.

Advarsler

  • Før du starter din condition og udholdenhed sessioner, udføre en kort, aerob warm-up for at få dit blod flyder, forberede dine muskler for øvelser og forebygge skader.

Tips

  • Basketball handler om hastighed og sprints, ikke langdistanceløb. Sprint øvelser er mere effektive, når du øve landing på kugler af dine fødder i stedet for hæl-tå.

relaterede artikler