BriteSmile Procedurer

October 14

proces begynder

Til at begynde BriteSmile behandling, som er designet til at blege dine tænder, en tekniker placerer et papir bib rundt om halsen og placerer lys beskyttelsesblandinger briller på dine øjne. En blegegelen bestående af 15 procent hydrogenperoxid påføres tænderne. Foruden hydrogenperoxid, aktive bestanddele indbefatter glycerol og renset vand for at forhindre tand dehydrering. Disse aktive ingredienser er til formål at fjerne pletter på tandens overflade, samtidig forhindre tand dehydrering.

Whitening Light

Den BriteSmile lys påføres til tænderne. Fordi lyset ikke er en laser, er ingen varme mærkes under processen. I stedet lyset afgiver en bølgelængde på mellem 400 og 500 nm, hvilket giver lyset et blåt skær i en halvmåne form, bedst i overensstemmelse med tænderne. Personen går gennem tre 20-minutters sessioner, som kan planlagt på udbyderens skøn. Nogle mindre spyt kan dryppe løbet af denne tid, som kan fanges ved hjælp af dental bib eller væv til patienten.

Proces Ends

Efter lyset har været tændt i en time, vil en tekniker slukke lyset, og personen vil skylle gelen sine tænder. Der kan være en kedelig smerte eller let tand følsomhed følge fremgangsmåden, så ekstremt varme eller kolde drikke bør undgås. Det omfang, hvori farven på tænderne har lettet måles via en Vita-Pan skygge guide. Patienten kan opleve så meget som en 9-nuance forskel i farve.

Afhængigt af personens livsstil (såsom hvor ofte han forbruger rødvin, kaffe eller andre tænder-farvning fødevarer) kan en BriteSmile procedure vare så meget som tre år.


relaterede artikler