Ernæring til elementære børn

July 2

En nærende kost hos børn ikke kun fører til livslang sunde spisevaner, men lægger et fundament for en sund livsstil. Børn, der har den rette ernæring er bedre i stand til at fokusere og lære i skolen. Dette fører til højere prøveresultater, bedre skolegang og forbedret adfærd generelt. Her er nogle måder at optage sund kost i dit barns dag fra morgenmad til aftensmad.

Ekspert Insight

Overholde de mad-pyramide retningslinjer fastsat af det amerikanske landbrugsministerium (USDA). For eksempel bør børn i alderen 6 og 11 få så mange frugter og grøntsager i deres daglige kost som muligt.

Sæt nogle sjove på deres plade ved at variere grøntsager og gøre veggie del af pladen så farverige som muligt. Stick med det sjove tema og tildele udtrykket "fokus på frugt" til dine børn til at hjælpe dem med at huske at spise frugt.

Indarbejd fuldkorn i et barns kost. Faktisk bør mindst 50 procent af korn børnene spiser være fuldkorn, ifølge USDA. Vælg flere fuldkornsprodukter versus multi-grain, da førstnævnte har flere næringsstoffer.

Undgå fast-food-artikler og i stedet give børn magert kød, herunder fjerkræ og fisk. Serveres bagt, kogt eller grillet snarere end stegt kød. Børn får olierne deres organer kræver fra at spise fisk og nødder.

Potentiel

Lad dine børn til snack på frugt og grøntsager, når de vil, men har dem bede dig om tilladelse til at snack på noget andet, ifølge et tip citeret i "Eat Dette Not That! For Kids" af David Zinczenko og Matt Goulding. Børn kan lide at gnaske på tingene, at stykket. Overvej betjener Rosenkål rå i stedet for kogt, da dette vil give en ekstra crunch til vegetabilske (Se Ressourcer.).

Børn drikker mælk enten af ​​glas eller i korn. Brug denne mulighed for at give dem fedt- fri eller fedtfattig mælk. Det kan være en erhvervet smag for børn, men efter en række portioner vil de ikke gå glip af sødmælk.

Advarsel

Forbliv proaktiv når man underviser børn om ernæring. Børn bliver bombarderet med tv-reklamer rettet mod deres demografiske for fødevarer, herunder fast-food, sukkerholdige korn og frugtsaft med sukker niveauer svarende til sodavand. Lad ikke disse meddelelser være den eneste retning dit barn får, når det kommer til ernæring.

Fordele

Gør det til et punkt aldrig at springe morgenmaden uanset hvor travle morgener før skole kan være. Dine børn vil være mere opmærksomme i skolen og vil sandsynligvis have bedre test tager evner på grund af de næringsstoffer, de forbruger ved morgenbordet.

Børn der spiser morgenmad forbruge flere kalorier på en dag sammenlignet med børn, der springer måltidet. Men fordelene opvejer negativer.

Morgenmad spise, for eksempel, får flere af de næringsstoffer, de har brug for en sund kost, herunder calcium, fibre og andre mikronæringsstoffer. Børn, der spiser morgenmad er også mindre tilbøjelige til at snack på fedtholdige fødevarer, såsom pommes frites og sodavand og har tendens til at forbruge mere frugt, grøntsager og mejeriprodukter.

Børn, der savner morgenmad er usandsynligt at kompensere for mistede næringsstoffer i hele løbet af dagen. Desværre, flere børn springe morgenmad end nogen anden måltid, ifølge en undersøgelse fra 2005 citeret i "Eat Dette Not That! For Kids." Flere piger end drenge sprunget over morgenmad i denne undersøgelse.

Børn, der springer morgenmaden er mere tilbøjelige til at udvikle skadelige vaner, såsom rygning eller drikke alkohol. Dette skyldes, at kroppen stadig craves næringsstoffer, selvom du ikke tager dem i, hvilket efterlader et barn følelse utilfreds efter et måltid. Som et resultat, kan et barn forsøger at opfylde denne trang med tomme kalorier eller ved at udstille vanedannende adfærd.

snack Wisdom

Fokus på at spise fødevarer med mere næringsværdi i stedet koncentrere sig om at forbruge mindre mad helt. For eksempel, mellemmåltider på popcorn er en legitim måde at øge fuldkorn forbrug i børn, så længe snack ikke kvæles i smør og salt. Popcorn spisere har et højere indtag af fiber og fuldkorn versus folk, der undgår denne snack, ifølge en undersøgelse citeret i 'Spis Dette Not That, for Kids'.

Børn behøver ikke at skære chokolade ud af deres snacking, enten. Mørk chokolade er fyldt med antioxidanter og nogle fiber. Usaltede nødder er en anden snack, der er også en kilde til energi. Husk at holde portionsstørrelser moderat, når mellemmåltider.


relaterede artikler